09:35 Dom i saveti Manjak ovog vitamina ruši organizam: Prepoznajte simptome pre nego što "dobijete" pritisak
17:02 Dom i saveti Kako osvežiti zimsku jaknu bez pranja i hemijskog čišćenja: Uz ove trikove izgledaće kao da ste je tek kupili
08:31 Dom i saveti Brza metoda kiseljenja kupusa bez bureta: Spreman za sarmu za samo 48 sati, a ukus savršen
15:21 Dom i saveti Električar razrešio dilemu koja muči mnoge: Bojler treba da se isključi samo u jednom slučaju
12:02 Dom i saveti Voda od kiselih krastavaca je pravo blago: Obično završi u sudoperi, a kad čujete koliko je korisna više je nećete bacati
08:44 Dom i saveti Kuća će vam mirisati na čistoću i luksuz: Poprskajte nameštaj ovim i gledajte magiju
09:35 Dom i saveti Voda mora da provri četiri puta: Ovako naše bake spremaju slavsko žito, tradicionalni recept koji pravi razliku
09:14 Dom i saveti Kakve su vam ruke, takav vam je karakter: Rođene vođe imaju dugačak kažiprst, a evo šta znači debeo palac
10:30 Dom i saveti Znate li koliko su ukusne nemačke, a ove su još bolje: Britanski kuvar sa Mišlenovom zvezdicom je kraljevićima spremao samo ovakve kobasice, 6 saveta zlata vredni
16:55 Dom i saveti Ubijaju opasne toksine i pročišćavaju vazduh: NASA tvrdi da ove sobne bilke treba imati u stanu tokom zime
09:05 Dom i saveti Preko noći će bujati kao u prašumi: Marina tvrdi da je ovo najbolja zimska prihrana - Sipajte 2 sastojka u toplu vodu i zalijte sobne biljke
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac