19:49 Ispovesti Mama iz Niša očajna: "Svekrva me napala zbog imena koje želim da dam ćerki, ovako se ponašala kad je zadnji put došla na ručak
14:01 Porodica Poslala sam ćerku kod svekrve na vikend: Dete mi se vratilo drugačije, bila sam očajna kada sam videla šta joj je baba uradila
11:37 Porodica Moja baka ne želi da vidi moju tek rođenu ćerku: Zgrožena je imenom kojoj smo joj dali i ne želi da čuje za nju dok ga ne promenimo
10:06 Porodica Baka je odbila da čuva unuke na letovanju, da li je to sebično? Priča mame iz Kragujevca koja je uzburkala društvene mreže
10:29 Poznati "Ljubav i radost bakina": Jelena Bačić Alimpić je podelila sliku predivnog trenutka sa unukom
10:55 Porodica Ovo je najlepša priča koju ćete danas pročitati: Dušanka je svoju baku prvi put odvela na more, evo šta je rekla kada se bućnula
20:45 Ispovesti Volim baku, al da ne čuje moja mama: Verica (74) nakon razvoda sina i snaje ni kriva ni dužna snosi najgore posledice
08:31 Porodica On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikada nije palo na pamet
16:51 Poznati Konačno otkriveno kako se zove unuka Anice Dobre: Dobila je ima po liku koji je njena baka tumačila u kultnom filmu
13:10 Poznati Sara je UNUKA Ljubiše Samardžića: Izrasla je u pravu LEPOTICU, ali iza njenog osmeha krije se MNOGO TUGE, doživela je NESREĆU od koje se nikada neće OPORAVITI
14:20 Poznati Unuka ANE Bekute ide na POSAO zajedno sa bakom: Sonja joj je DESNA ruka, iako se NE bavi pevanjem, a evo kako IZGLEDA ova mlada devojka
10:01 Poznati Gde je UNUKA Jelisavete Karađorđević? Istrgla se iz kandži SEKTE u poslednjem trenutku, a njega je poslala u ZATVOR
21:59 Dom i saveti Uveče ubacite ovo u rernu, ujutru će spasti i ona najgora masnoća: Evo kako da je očistite, potrebna su vam samo 2 sastojka
20:58 Poznati Njega svi znaju, ali ženu koju voli već 17 godina ne zna niko: Evo ko je supruga slavnog glumca, upoznali su se na neobičnom mestu
19:59 Zdravlje Ovo je "prva pomoć" kada se prejedete, a za nju niste imali pojma: Evo šta treba da uradite kada "date sebi oduška" na slavama
19:01 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 15. decembar: Početak nedelje biće odličan za jedan znak, biće ovo najlepši dan u godini
17:57 Dom i saveti Ni ne pomišljajte da ih uključite u produžni kabl, može vam zapaliti stan ili kuću: Evo koje uređaje ni u ludilu ne treba ovako koristiti
16:59 Poznati Gola k'o od majke rođena: Skinula se najlepša manekenka na svetu, ama sve se vidi, komentari samo pljušte