Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : unuka

Mama iz Niša očajna: "Svekrva me napala zbog imena koje želim da dam ćerki, ovako se ponašala kad je zadnji put došla na ručak
19:49 Ispovesti

Mama iz Niša očajna: "Svekrva me napala zbog imena koje želim da dam ćerki, ovako se ponašala kad je zadnji put došla na ručak

baka i unuka
14:01 Porodica

Poslala sam ćerku kod svekrve na vikend: Dete mi se vratilo drugačije, bila sam očajna kada sam videla šta joj je baba uradila

Uspavljivanje bebe
11:37 Porodica

Moja baka ne želi da vidi moju tek rođenu ćerku: Zgrožena je imenom kojoj smo joj dali i ne želi da čuje za nju dok ga ne promenimo

Baka i unuka
10:06 Porodica

Baka je odbila da čuva unuke na letovanju, da li je to sebično? Priča mame iz Kragujevca koja je uzburkala društvene mreže

Jelena Bačić Alimpić
10:29 Poznati

"Ljubav i radost bakina": Jelena Bačić Alimpić je podelila sliku predivnog trenutka sa unukom

BAKA
10:55 Porodica

Ovo je najlepša priča koju ćete danas pročitati: Dušanka je svoju baku prvi put odvela na more, evo šta je rekla kada se bućnula

baka i unuka
20:45 Ispovesti

Volim baku, al da ne čuje moja mama: Verica (74) nakon razvoda sina i snaje ni kriva ni dužna snosi najgore posledice

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikada nije palo na pamet
08:31 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikada nije palo na pamet

Konačno otkriveno kako se zove unuka Anice Dobre: Dobila je ima po liku koji je njena baka tumačila u kultnom filmu
16:51 Poznati

Konačno otkriveno kako se zove unuka Anice Dobre: Dobila je ima po liku koji je njena baka tumačila u kultnom filmu

Sara je UNUKA Ljubiše Samardžića: Izrasla je u pravu LEPOTICU, ali iza njenog osmeha krije se MNOGO TUGE, doživela je NESREĆU od koje se nikada neće OPORAVITI
13:10 Poznati

Sara je UNUKA Ljubiše Samardžića: Izrasla je u pravu LEPOTICU, ali iza njenog osmeha krije se MNOGO TUGE, doživela je NESREĆU od koje se nikada neće OPORAVITI

Unuka ANE Bekute ide na POSAO zajedno sa bakom: Sonja joj je DESNA ruka, iako se NE bavi pevanjem, a evo kako IZGLEDA ova mlada devojka
14:20 Poznati

Unuka ANE Bekute ide na POSAO zajedno sa bakom: Sonja joj je DESNA ruka, iako se NE bavi pevanjem, a evo kako IZGLEDA ova mlada devojka

Gde je UNUKA Jelisavete Karađorđević? Istrgla se iz kandži SEKTE u poslednjem trenutku, a njega je poslala u ZATVOR
10:01 Poznati

Gde je UNUKA Jelisavete Karađorđević? Istrgla se iz kandži SEKTE u poslednjem trenutku, a njega je poslala u ZATVOR

1 2 3
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

Čišćenje rerne
21:59 Dom i saveti

Uveče ubacite ovo u rernu, ujutru će spasti i ona najgora masnoća: Evo kako da je očistite, potrebna su vam samo 2 sastojka

struja
17:57 Dom i saveti

Ni ne pomišljajte da ih uključite u produžni kabl, može vam zapaliti stan ili kuću: Evo koje uređaje ni u ludilu ne treba ovako koristiti

dracena sanderiana
12:59 Dom i saveti

Ne može da ih "ubije" ni totalni početnik: 4 kuće biljke koje uspevaju svakome, vodu ne traže uopšte, a jedna u kuću privlači novac kao luda

jelka
11:01 Dom i saveti

Neukusno i jeftino: Evo šta profesionalci nikad ne stavljaju na jelku, ako želite izgled kao iz magazina, ovo odmah izbacite iz kutije

Shutterstock
09:31 Dom i saveti

Bacate stare cipele? Bolje ih sačuvajte, evo kako možete da ih iskoristite u svom domu i van njega

watch-icon

Preporučujemo

Čišćenje rerne
21:59 Dom i saveti

Uveče ubacite ovo u rernu, ujutru će spasti i ona najgora masnoća: Evo kako da je očistite, potrebna su vam samo 2 sastojka

Vudi Harelson
20:58 Poznati

Njega svi znaju, ali ženu koju voli već 17 godina ne zna niko: Evo ko je supruga slavnog glumca, upoznali su se na neobičnom mestu

slava
19:59 Zdravlje

Ovo je "prva pomoć" kada se prejedete, a za nju niste imali pojma: Evo šta treba da uradite kada "date sebi oduška" na slavama

Printscreen/Youtube/Ariana Grande
19:01 Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak, 15. decembar: Početak nedelje biće odličan za jedan znak, biće ovo najlepši dan u godini

struja
17:57 Dom i saveti

Ni ne pomišljajte da ih uključite u produžni kabl, može vam zapaliti stan ili kuću: Evo koje uređaje ni u ludilu ne treba ovako koristiti

Alesandra Ambrozio
16:59 Poznati

Gola k'o od majke rođena: Skinula se najlepša manekenka na svetu, ama sve se vidi, komentari samo pljušte

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.