Poslala sam ćerku kod svekrve na vikend: Dete mi se vratilo drugačije, bila sam očajna kada sam videla šta joj je baba uradila

Jelena Vukelić Vesti 08.11.2023 14:01 0

Jedna majka je podelila svoj šok nakon što je njena svekrva bez njenog odobrenja uradila, kako kaže, "nešto nedopustivo" njenoj ćerki

baka i unuka

Shutterstock

Ova 39-godišnjakinja je objasnila da je njena 14-godišnja ćerka Vihana došla kući, nakon što je vikend provela kod bake i deke, potpuno drugačija.

- Danas, kada je moja svekrva dovela Vihanu kući, bila sam šokirana kad sam videla da joj je gotovo do struka dugu kosa skratila do ramena i to bez pitanja!!!  - objasnila je anonimna i očigledno veoma ljuta žena na Reditu.

"Vihana se od šeste godine odlučila da pusti kosu da raste i nikada nije iskazivala želju da je šiša. Dodala je da je ona južnoazijskog porekla, dok su njen muž i ostatak njegove porodice, Britanci. 

- Vihana je plakala i objasnila mi je da je njena baka to sama uradila i slagala je da sam joj dala dozvolu da to uradi, što je razlog zašto mi to nije pomenula dok smo razgovarale telefonom. Pobesnela sam -  rekla je.

Žena i njen muž su se složili da svekrva više neće viđati njihovu unuku "dok ne nauči da poštuje granice".

- Na kraju smo pozvali mog svekra da vidimo da li je i on imao bilo šta sa tim i bio je zgrožen kad smo mu objasnili šta se desilo. Rekao nam je da mu je svekrva izgovorila istu laž o dobijanju moje dozvole da to uradi i onda je napisala:.

- Svekrva je besna na mene što pokušavam da je udaljim od unuke i što sam rekla svekru šta se dogodilo, jer već nedelju dana ne razgovara s njom. 

 

Šta biste vi uradili u ovoj situaciji?

 

 

Komentari (0)
Loading