20:53 Poznati Adel više ne liči na sebe! Krila se godinu dana, a sada se pojavila i zapanjila novim izgledom
17:26 Poznati Niko ne može da veruje da je sada suva kao grana: Isplivala fotografija neprepoznatljive Adel sa venčanja Selene Gomez!
09:30 Poznati Punila je arene, a sada sve šokira: Pevačica koju su saletali fanovi, otkrila je istinu o svojoj karijeri!
18:24 Poznati Šta se danas dešava sa pevačicom koja je nekada punila arene? Ovako njen život izgleda sada
10:46 Poznati Opet problemi sa svetskim zvezdama, na meti sada ona: Adel optužena, ako izgubi presudu — skupo će je koštatI?
20:17 Poznati "Radila sam 3 godine bez prestanka, sagorela sam": Adel donela važnu odluku, a zbog njenih reči publika se "slomila"
19:52 Poznati Adel najavila da se povlači iz sveta muzike, pa otkrila svoje novo zanimanje: Evo čime će se baviti slavna pevačica
15:10 Poznati Adel je odbila ponudu od 200 miliona dolara: Novac bio na stolu, a ona se samo okrenula – a tek da čujete razlog
21:03 Poznati Adel se verila za moćnog čoveka iz sveta košarke: Na ruci zasijalo ogromno drago kamenje
12:10 Lepota i Moda "Grešna ti duša...": Šok! Adele radi za Putina! Mreže gore, britansku pevačicu razapeli, ovo joj neće oprostiti
17:53 Poznati "Meni ne trebaju fileri!": Slavna Adel vidno uznemirena napadima fanova, imala je da poruči samo jedno
21:35 Poznati Čuvena Adel stiže u naše krajeve: Nakon 8 godina pauze ovog leta se vraća na scenu, otkrila nekoliko datuma i lokacija!
09:45 Dom i saveti Ubacila je u veš mašinu plastičnu kesu: Efekat je neveovatan, a sad je koristi za svako pranje
09:07 Lepota i Moda Hit ove zime za samo 1.170 dinara: Šal koji svakoj kombinaciji daje „skup“ izgled
08:30 Porodica Gore od cigareta i kocke: Jedna zavisnost je poseabno teška, deluje bezazleno, ali lako može da vam uništi život
08:03 Horoskop Vulkan strasti u decembru: Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad