17:30 Poznati Koliko kilograma zaista imaju najpoznatije žene na svetu? Neke su značajno smršale, a ima i onih kojima je muka da stanu na VAGU
16:00 Poznati Otac alkoholičar je napustio kad je imala tri godine, bivši joj spasio život: Turbulentan pu slavne pevačice!
08:08 Poznati Snimak Adel na utakmici deli se munjevitom BRZINOM: Jedni zbijaju šale, drugi kažu- Nije apsolutno ništa uradila
15:30 Poznati Mladenci POBEGLI sa venčanja da bi otišli na njen KONCERT: Goste požurili kući a onda im je pevačica OVO priredila!
10:00 Ispovesti Požurili su sa SOPSTVENOG venčanja da stignu na ADELIN koncert: I sad se priča o onome što im je PEVAČICA priredila
20:00 Poznati Adel je ponovo VERENA? Prsten na njenoj ruci izazvao je POMETNJU u Las Vegasu, već se zna kad je DATUM njenog venčanja
18:00 Poznati Adel otkrila detalje o svom ZDRAVSTVENOM problemu: Mnogo mi je pomogao GUBITAK kilograma
12:42 Ispovesti "Ranije sam PLAKALA, a sad se ZNOJIM": Adel je smršala 45 kilograma, nije se odrekla ČOKOLADE, ali je poštovala ova TRI PRAVILA
21:00 Poznati Pevačica Adel na svom nastupu priznala da je BOLESNA: "Prisiljena sam da PUZIM od bolova" ljudi ostali u ŠOKU!
22:23 Poznati "Ženo, izgledaš kao BARBIKA": Adel oduševila savršenom LINIJOM, na najnovijim fotografijama je jedva PREPOZNAJEMO
17:06 Poznati Uz ovu DIJETU je Adel dovela liniju do SAVRŠENSTVA: Gubi se 3 kg za nedelju dana, a smete da jedete ČOKOLADU
14:39 Poznati Adel se pojavila i svi su u ŠOKU: Nekada je bila PRIRODNA lepotica, a sada nema osobe koja se ne čudi PROMENI na njenom LICU
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!
12:48 Dom i saveti Sudopera će sijati kao ogledalo: Jedna stvar iz kuhinje uklanja sav kamenac, toga se nikada ne biste setili!
12:16 Zdravlje Devojka (21) je zbog simptoma mislila da ima infarkt: Kad je otišla kod lekara, otkrili su joj još opasniju bolest!