22:00 Lepota i Moda Škole u Japanu se vode STROGIM pravilima: Nove zabrane su stupile na snagu, a reč je o jednoj FRIZURI za koju smatraju da će "se*sualno uzbuditi" dečake!
12:47 Ispovesti Objave 10.000 žena podigle SRBIJU na noge: Hašteg "nisam prijavila" otkrio RAZLOGE zbog kojih žrtve nikada nisu smele da prijave zlostavljanje
08:57 Ispovesti "PRETURALA MI JE PO STVARIMA DOK SAM SVIRALA": Još jedna JEZIVA ispovest o NASILJU iz muzičke škole u Beogradu
11:56 Ispovesti "Moj sin je odbranio druga koga su tukli u školi i sada trpim LINČ roditelja": Sanjina priča naterala nas je da se zapitamo čemu to učimo svoju DECU
09:48 Dom i saveti Ovako će vam namirnice ostati sveže i do 4 dana: Evo kako pravilno da zamrznete ostatke hrane
09:20 Zdravlje Doktor Matić otkrio: Najbolje sredstvo za čIšćenje jetre i creva ne košta ništa, a otrovi nestaju u rekordnom roku
08:54 Dom i saveti Jabuke su poprimile smeđu boju? Ovaj sastojak koji imate u kuhinji je efikasno otklanja
08:30 Poznati Dženifer Aniston planira da se sastane sa Bredom Pitom: Evo šta će biti tema ovog istorijskog susreta nakon što se glumac i zvanično razveo od Anđeline
22:13 Horoskop Pare će se lepiti za njih narednih 5 godina! Ovi horoskopski znaci će rešiti baš sve finansijske probleme!