13:05 Poznati "Ponižavali su me, nazivali jadnicom": Aleksandra Prijović ispričala kako su je mučila deca u školi
13:13 Porodica "Tako treba, mama!": Naterala je ćerku da napravi poklon izvinjenja, jer ono što je učinila naježilo je sve
09:00 Ispovesti "Sutra će biti težak dan. Budi uz mene": Ovo su poslednje reči Mije (14), koja nije dočekala sutra, jer više nije mogla da trpi maltretiranje u školi
13:00 Poznati Reper Albino trpeo VRŠNJAČKO nasilje zbog toga što je drugačiji: "Neću da krijem, u mom detinjstvu je bilo svakakvih situacija"
19:30 Porodica UZNEMIRUJUĆI snimak iživljavanja nad maloletnicom: Devojčice MALTRETIRALE satima vršnjakinju, palile joj KOSU i ŠAMARALE!
15:15 Poznati Melani je bila ŽRTVA vrnjačkog nasilja zbog svog IZGLEDA: Danas je jedna od NAJPLAĆENIJIH modela koja PRKOSI standardima lepote!
16:30 Ispovesti Nekada je bila žrtva vršnjačkog NASILJA a sada svetski POZNATA: "Toliko su me MALTRETIRALI fizički i emocionalno da sam jedva ŽIVA ostala"
18:00 Ispovesti Zlostavljali su je zbog debljine: Onda se zainatila i SMRŠALA 50 kilograma, evo šta je prestala da JEDE
08:00 Porodica Žvrljotine na dečakovoj ruci kriju BOL i JEZU: Ono kroz šta PROLAZI u školi nikome NE SME da se desi
19:30 Ispovesti Koristeći TAJNI signal koji je naučila na TikToku spasila je sebi ŽIVOT! Svako mora da ZNA ovaj ZNAK za pomoć u slučaju NASILJA, OTMICE ili druge vanredne situacije
21:30 Ispovesti Od nje je napravio vreću za udaranje: Dečko ju je tukao ČETIRI sata, i to nije bio prvi put, a sada je progovorila o STRAVIČNIM batinama i povredama sa kojima se bori
11:00 Dom i saveti U restoranima ne koriste brašno za prženje ribe: Kuvari stave ovaj sastojak, pa ne upija ulje i bude hrskavija
09:35 Horoskop VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Vage pazite kako trošite novac, Ribe privlače dobre stvari, Biku prijatno iznenađenje u ljubavi
09:10 Porodica Najstariji srpski običaj: Znate li zašto na Badnje veče treba da isečete glavicu luka na 12 delova
08:35 Dom i saveti Večna dilema oko pravljenja sarme: Da li meso treba da se dinsta pre nego što se umota u kupus?