11:25 Zdravlje Energetska bomba: Napravite ovaj napitak i zaboravite na sezonske prehlade, jedan sastojak ubija sve bakterije!
15:45 Zdravlje Čisti telo kao uragan: Probajte jednu od najmoćnijih namirnica, rešite se toksina zauvek!
09:30 Dom i saveti Trk po luk: Naše bake su znale da ova namirnica promeni ukus jelu, i zato su bile vrhunske kuvarice
22:30 Dom i saveti Neobičan metod: Katarina je stavila beli luk u nos, evo šta se dogodilo posle 10 minuta
08:30 Zdravlje Ako imate ove TEGOBE momentalno zaboravite na BELI LUK: Možete da napravite HAOS u organizmu, evo koliko može da bude OPASNO!
08:30 Zdravlje U ovaj napitak se KUNU i doktori: Voda sa BELIM LUKOM će vam PREPORODITI organizam, evo na koji način se koristi
18:30 Dom i saveti Jedan čen belog LUKA stavite u wc šolju da prenoći: REZULTATI će oduševiti sve, postaće vam večernja rutina
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima