12:40 Zdravlje Pomešajte maslinovo ULJE sa belim LUKOM i dobićete čudotvoran MELEM: Rešite se BOLOVA u zglobovima i ublažite REUMU na prirodan način!
12:20 Zdravlje Opasnost preti i od BELOG LUKA: Ukoliko imate OVE zdravstvene probleme, nikako ne smete da ga jedete
12:20 Zdravlje U Srbiji kreće sezona PREHLADE i GRIPA: Svaki dan tokom jela POJEDITE OVO povrće i podignite IMUNITET na maksimum
07:30 Zdravlje Ruski kardiolog otkrila ko SME da jede BELI LUK: Iako je zdrav, može da bude ŠTETAN za OVU grupu ljudi
12:05 Dom i saveti Najmoćniji prirodni "LEK": Napitak od belog luka je SPAS za imunitet, a i EVO kako se pije
10:15 Poznati Namirnicu koju Srbi OBOŽAVAJU, kraljica Elizabeta je zabranila u PALATI: Njen lični kuvar je otkrio DETALJE zašto nije mogla da je SMISLI
17:00 Dom i saveti Naučite da OČISTITE beli luk u DVA poteza: Ovaj trik bukvalno svaka osoba na planeti MORA da zna!
13:50 Ispovesti Pojela 1,5 kilograma BELOG LUKA da bi se zaštitila od KORONE, pa završila u bolnici! Ovo su najopasniji i najbeskorisniji SAVETI koje ćete naći na internetu!
13:30 Dom i saveti Ceo ŽIVOT pogrešno čuvamo BELI LUK: Trik ove DOMAĆICE zaludeo je SVET, uštedeće vam i vreme i NOVAC (VIDEO)
19:30 Dom i saveti Ceo život na POGREŠAN način seckamo beli luk: Zbog toga može da poprimi GORAK ukus i da nam uniši JELO
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima