13:50 Ispovesti Pojela 1,5 kilograma BELOG LUKA da bi se zaštitila od KORONE, pa završila u bolnici! Ovo su najopasniji i najbeskorisniji SAVETI koje ćete naći na internetu!
13:30 Dom i saveti Ceo ŽIVOT pogrešno čuvamo BELI LUK: Trik ove DOMAĆICE zaludeo je SVET, uštedeće vam i vreme i NOVAC (VIDEO)
19:30 Dom i saveti Ceo život na POGREŠAN način seckamo beli luk: Zbog toga može da poprimi GORAK ukus i da nam uniši JELO
13:46 Dom i saveti Da li STE probali beli luk CRNE BOJE? Ova magična HRANA regulše HOLESTEROL i šećer, štiti JETRU i mozak, a evo kako se dobija
14:43 Dom i saveti Beli LUK ceo život jedemo POGREŠNO: Ovako gubi LEKOVITA svojstva, a na ovaj način bi trebalo da ga KONZUMIRAMO!
19:00 Zdravlje Najmoćniji ELIKSIR ZDAVLJA od samo TRI sastojka: Ova kombinacija čisti KRVNE SUDOVE i rešava još 13 tegoba
15:00 Dom i saveti Zauvek oterajte ŠTETOČINE iz dvorišta: Ove 4 biljke MIŠEVI ne podnose, idealno je da ih držite BLIZU kuće
20:30 Zdravlje Potpuno REGENERIŠITE ceo ORGANIZAM za SEDAM dana: VODA od ove začinske BILJKE je pravi magični napitak
10:40 Dom i saveti Uklonite miris belog LUKA sa ruku: Ovo vam nikada ne palo na PAMET a reševa PROBLEM
22:00 Dom i saveti Korisna je za VIŠE stvari: Kad čujete čemu sve služi LJUSKA od belog luka, NIKADA je nećete baciti
13:05 Porodica Ako vidite ovo na nogama, odmah kod lekara! Takva promena može da ukaže na smrtonosnu bolest
12:36 Ispovesti Moja svekrva neće ni da pogleda unuku! Okrenula je i muža protiv mene, evo zbog čega mi je napravila pakao od života!
12:07 Dom i saveti Stavila je 1 sredstvo na metlu i kupatilo je zasijalo! Sve komšinice je sada kopiraju, jer čišćenje nikad nije bilo lakše!
11:36 Zdravlje Milica je svako jutro jela lan i jogurt: Već posle 2 nedelje se oduševila promenama koje je primetila!
11:07 Lepota i Moda Baka ima 103 godine i lice bez bora: Ceo život ima 2 navike za negu kože, jedna je besplatna, a druga košta samo 400 dinara!
10:42 Horoskop Ako ste rođeni u ovom znaku, blago vama! Od 10. juna za vas kreće najlepši period u 2025.