14:30 Lepota i Moda Ukoliko možete IZBEGAVAJTE IH: Ovo su PET navika koje sigurno UBRZAVAJU STARENJE!
22:40 Lepota i Moda Zašto ŽENE mnogo BRŽE STARE od muškaraca?! Da, tu je i STRES, ali i još jedan važan faktor!
22:02 Lepota i Moda Uz ovih SEDAM navika neće vam biti potreban ELIKSIR ŽIVOTA: Evo kako možete da "usporite" STARENJE
17:56 Lepota i Moda Sa 80 godina rešila da se PODMLADI FEJSLIFTINGOM: Dosta mi je, hoću da IZGLEDAM LEPŠE!
17:15 Ispovesti IMA 16 GODINA, A IZGLEDA KAO STARICA Svi joj daju 60 godina, a ona ide još u srednju školu: Stid me je i sramota!
17:03 Zdravlje Ovo se zove REVOLUCIJA: Izraelski naučnici pronašli formulu i usporili PROCES STARENJA
17:04 Porodica "Moj sin ima 9 godina i plašim se da će nas ubiti dok spavamo“: Ispovest majke troje dece gora je od horor filma
16:14 Porodica Legenda Holivuda puni 100 godina i otkriva tajnu dugovečnosti: „Izbacio sam samo dve stvari iz života
15:51 Horoskop Astrolog Pavel Globa otkriva ko doživljava novčani procvat do proleća: Ovi znakovi imaju čemu da se raduju
14:58 Lepota i Moda Šest meseci nećete morati da mislite o kosi i idete kod frizera: O korejskoj trajnoj frizuri svi pričaju – evo zašto