17:35 Poznati Legendarna Šer teško podnosi starenje: Pitanje novinara je žestoko razbesnelo, pa otkrila da specijalnu godišnjicu neće slaviti
08:44 Lepota i Moda Za brzo starenje nije (samo) kriva genetika: Ova 4 faktora su razlog zašto neke žene sa 50 izgledaju duplo mlađe!
12:12 Lepota i Moda Srpkinje redovno prave ovih 5 grešaka: Navike koje ubrzavaju starenje, čine vam "medveđu uslugu"
11:43 Poznati "Starenje je za mene druga reč za život": Glumica En Hatavej se ne stidi da otvoreno priča o svojim godinama
18:15 Poznati Iako je u osmoj deceniji izgleda bolje od mnogo mlađih: Šer otkrila tajnu svog mladolikog izgleda
12:05 Poznati "Prihvatiću starenje, ali nastavljam da se borim": Hale Beri se ne stidi svojih godina
12:12 Lepota i Moda Vidi se svaka bora na licu i vratu: O ovoj fotki danas priča ceo svet, Helen Miren (78) bez filtera i fotošopa srušila sve sterotipe o starenju
19:50 Poznati "Moje lice se menja i volim što starim": Šarliz Teron napali da je imala korekcije, odgovorom mnoge naterala da se zamisle
09:51 Lepota i Moda Kako se rešiti bora na licu? Najveća greška pravi se na letovanju zbog koje se starenje drastično ubrzava
19:08 Lepota i Moda Viralni trend na mrežama podseća da je starenje prirodni proces: Nisu mu odolele ni Hejli Biber i Kajli Džener
17:05 Poznati Gvinet Paltrou podelila savet o starenju: "Žene treba da budu zdrave i da zdravo stare, čudno je biti zamrznut u vremenu"
11:48 Poznati "Nisam lepa kao Bekam, ali sam zadovoljna sobom": Na pragu devete decenije Helen Miren se ne plaši starenja
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale