19:33 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 27. avgust: Rak sluša svoje srce, Bik rešava finansijsko pitanje, Devica da obrati pažnju na zdravlje
08:50 Horoskop Novčani horoskop za septembar: Bik će pretrpeti gubitak, Blizancima rastu prihodi, Ribe će se izboriti sa dugovima
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 26. avgust: Ribe, posvetite se stvarima koje vam donose mir, Bikovi, očekujte iznenađenje na poslu
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. avgust: Strelčevi, promenite malo okruženje, Vage, napravite bolji balans u životu
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. avgust: Vage sarađuju sa inostranstvom, Ovnovi u sukobu sa partnerom
19:23 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 23. avgust: Ribe imaju tajnog obožavaoca, Blizanci, čuvajte se sukoba, kod Škorpije je sve u redu
19:44 Horoskop Dnevni horoskop za petak 22. avgust: Jarca očekuje velika svađa, Biku stiže ponuda za posao, a jedan znak dobija novac
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 21. avgust: Vodolije će se zaljubiti, Lavove očekuje dinamičan dan
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 20. avgust: Bik je jako ljubomoran, Rak do kraja dana dobija vesti iz inostranstva, Vodolija je jaka
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 19. avgust: Škorpije će imati dan za pamćenje, Vage imaju malo teži početak nedelje
10:14 Horoskop Veliki nedeljni horoskop: Bik će se mučiti na poslu, Strelac će zbog sitničavosti oterati partnera, Jarcu će se posrećiti
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac