19:25 Horoskop Dnevni horoskop za 31. jul: Blizanci dobijaju važnu vest, Jarac puni džepove, Škorpiji sledi razočaranje
19:15 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 30. jul: Bikovima se komplikuje poslovna situacija, Škorpija će se razočarati u ljubavi, a ostali?
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 29. jul: Blizanci rešavaju nesuglasice, Lav ima prliku za emotivno zbližavanje, Jarac na izmaku snage
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 28.jul: Škorpije čeka pakleni dan, a Vodolije bolje da drže jezik za zubima
19:38 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 27. jul: Ovan oseća nalet strasti, Rak ima potrebu za samoćom, Vodoliji prijaju izlasci sa prijateljima
19:33 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 26. jul: Devica treba da sluša svoj unutrašnji glas, Strelac radi ono što voli, Blizancima prija druženje
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za petak 25. jul: Bika čeka ljubavno iznenađenje, Riba treba da sluša intuiciju, jedan znak dobija novac
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 24. jul: Device da poslušaju intuiciju, Ribe da se fokusiraju na novac, a ostali?
10:25 Horoskop Veliki mesečni horoskop za avgust: Ribe na mukama, Jarac zadovoljno trlja ruke, Vodoliji bolan period
19:33 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 23. jul: Bikovi, slušajte šta vam srce govori, Blizanci su na udaru retrogradnog Merkura, Lav treba da uspori
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 22. jul: Blizancima prilika za putovanje, Škorpiji bliski ljudi rade iza leđa, Devici stomak osetljiv
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac