20:50 Lepota i Moda Holivudski zubi nisu više u trendu: Šarlot Le Bon je postala simbol nesavršenog osmeha
21:25 Zdravlje Zubarka objasnila od čega zubi požute: Evo zašto nemate blistav osmeh i kako da sprečite promenu boje
08:20 Zdravlje Pripazite, ovu grešku kod pranja zuba svi pravimo: Stomatološkinja upozorila da moramo voditi računa o ovome
10:24 Zdravlje Zovu ga "tihi ubica", ali ga mogu uočiti i stomatolozi: Teško ćete sami videti upozoravajuće znakove, ali evo kako u ustima može da se vidi problem sa holesterolom
15:58 Ispovesti Momak nije oprao zube čak 20 godina! Evo šta je zubar video kada je otišao na pregled
20:50 Poznati „Srećna sam što sam živa“: Drama bogate naslednice Petre Eklston, zbog greške zubara doživela horor
08:00 Zdravlje Ovu GREŠKU svi prave, a ona nam OŠTEĆUJE zube: U ovom slučaju nikako ne smete da ih perete NAKON jela!
11:27 Porodica "ZNAM kada ste TRUDNI pre nego što sami saznate": Stomatološkinja otkrila kako ZUBARI znaju da ste u DRUGOM stanju pre svih simptoma
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?