21:10 Ispovesti Zubar u GRČKOJ Siniši je SPASIO život, pa RASPLAKAO Srbiju: "Red Star, Olimpijakos, Partizan... Mi smo BRAĆA i ja BRATU ne naplaćujem"
08:30 Zdravlje Simptomi TRUDNOĆE kriju se u ustima: Zubarka otkriva DRUGO STANJE i pre testa, na OVU stvari obratite PAŽNJU
11:54 Ispovesti Zbog neobjašnjivih SIMPTOMA devet godina je posećivala LEKARE: Bilo je dovoljno da otvori USTA i zubar joj je dao zapanjujuću DIJAGNOZU!
17:50 Zdravlje Zbog ovoga nas zubi BOLE, a KARIJES se širi: Zubarka upozorila na GREŠKU koju svi pravimo, a ima veze sa DISANJEM
11:05 Poznati Tijana (30) je bila zaštitno lice poznatog srpskog KEKSA: Otišla je kod zubara, a posle 4 dana umrla u NAJVEĆIM mukama
21:30 Ispovesti Ona nepogrešivo zna da li ste sinoć vodili ljubav: Zubarka otkrila kako je to moguće, svi su u ŠOKU!
11:01 Zdravlje NE ODŽAVATE REDOVNO ORALNU HIGIJENU: Zubarka je OBJASNILA da ovo može biti izuzetno OPASNO, a čak i SMRTONOSNO za jednu grupu ljudi!
15:25 Zdravlje Došla je u Evropu da sredi ZUBE, a kada se vratila kući desilo se nešto NEOČEKIVANO: Lice joj je UNAKAŽENO i ne zna da li će se oporaviti!
21:07 Zdravlje Nisu krivci samo čokolada i ostali slatkiši: Stomatolog otkriva da zbog ove HRANE vašem detetu stradaju ZUBI
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 31. mart: Ništa više neće biti kao pre, jedan znak doživljava subonosni preokret
19:01 Zdravlje Opasan je kao infarkt, srce prestane da funkcioniše bez ikakvog upozorenja: Pogađa sve više ljudi, Gabrijela jedva preživela, lekari upozoravaju na uzroke
18:39 Poznati Ko je i kako izgleda ćerka Radoša Bajića? Krenula očevim stopama, završila 2 fakulteta, nenormalno je uspešna
17:59 Dom i saveti "Namazala sam je na obe strane, ostavila 20 minuta, a zatim obrisala...": Isprobajte supermoćnu domaću pastu za čišćenje daske na wc šolji, košta manje od 200 dinara
17:28 Horoskop Nedeljni horoskop od 31. marta do 6. aprila: Bikovi moraju malo više da obrate pažnju na zdravlje, Ovnovima konačno krenulo nabolje u životu
16:55 Lepota i Moda Prirodni šampon protiv opadanja kose: Porašće guste i jake vlasi uz čarobnu mešavinu od 2 sastojka iz kuhinje