14:48 Poznati Nataša je postala misica iako se nije šminkala: Sada su joj oduzeli titulu lepotice, a ovo je razlog
08:37 Ispovesti Da vidite samo šta mu je uradila! Žena pred celom ulicom obrukala muža koji je prevario
16:28 Poznati Može da izazove infarkt: Zvezda "50 nijansi sive" završila u bolnici zbog kontakta sa gusenicom!
09:01 Ispovesti Oribala kupatilo i umrla! Žena je pomešala dve hemikalije zbog boljeg čišćenja i to je za nju bilo kobno
20:13 Ispovesti „Jedna dojka mi nikada nije porasla“: Primetila je da joj grudi ne rastu jednako, a lekari joj govorili da je sve u redu
19:22 Ispovesti Njihova ljubav je pobedila sve prepreke: Kako je siromašni vojvoda Mišić uspeo da osvoji srce bogate Nemice
16:54 Ispovesti Ostavio je kao u onom vicu: „Milan me poljubio pre odlaska u prodavnicu i više se nije vratio, nestao je kao duh!“
13:26 Poznati Glumica iz poznate serije ima rak: „Mislila sam da su to simptomi menopauze, pa nisam išla kod lekara“
20:08 Ispovesti „Ljudi me čudno gledaju“: Ima 23 godine, a izgleda kao da ide u prvi razred, zbog čega često sluša ružne komentare
18:54 Ispovesti „Volim kad dođu, volim i kad odu“: Nevenka je spremila meso i tri vrste kolača za porodični ručak, a snaja je uvredila čim je došla
12:37 Porodica Odgajio ga od četvrtog meseca života: „Mlađi brat me zvao tata, nisam imao srca da mu kažem istinu“
12:39 Porodica Nenad je jedva čekao da vidi sina: „Na porođaju me je dočekalo neprijatno iznenađenje, shvatio sam da me je žena prevarila“
18:01 Zdravlje Ni sprej, ni inhalacije, nego masaža: Doktor pokazao kako da u svakom trenutku otpušite nos, konačno ćete imati kvalitetan san
17:29 Dom i saveti Nikako ne smete da radite 2 stvari jer ćete samo napraviti štetu: Evo kako da odledite vrata od automobila kada se zalede
17:01 Horoskop Kratak i precizan nedeljni horoskop od 25. novembra do 1. decembra: 3 znaka su se opet izvuka, imaće sreće, jedan znak biće utučen u nedelju
16:34 Poznati Kažu da je bila najveća ljubav Breda Pita, a nije ni Anđelina ni Dženifer: Zakazali su venčanje, a ona je odustala od braka samo zbog ovoga
16:02 Porodica Muškarcima su ovakve žene neodoljive: Lepe se za njih kao magnet, a nema veze sa fizičkim izgledom
15:46 Zdravlje "Ako ovo radite završićete na mom operacionom stolu": Kardiohirurg tvrdi da ovih 6 stvari izbegava zbog zdravlja svog srca