12:47 Ispovesti Svim bolesnima je bio uzor: Preminuo čovek koji je živeo 70 godina u kutiji s čeličnim plućima, a sve vreme radio i pisao knjige!
12:52 Porodica „Možeš ti i boljeg da nađeš“: Majka savetovala devojci svog sina da ga ostavi, da li je pogrešila?
21:05 Ispovesti Svi su bili šokirani: Kad se rodio, imao je kožu stogodišnjaka, a pogledajte kako izgleda danas
20:08 Poznati Čak im je dao i imena: Bivši verenik Sofije Vergare traži starateljstvo nad njihovim embrionima!
12:31 Ispovesti Kao u španskoj seriji: Žena dobila milion evra na grebalici i odmah ostavila partnera, a on je tuži za pola para!
14:39 Ispovesti „Imam 31 godinu i samo još godinu dana života“: Imala je strah od pregleda, zbog čega je dugo trpela simptome bolesti
16:00 Ispovesti Nije verovala u ljubav: „Do 32. godine se nisam poljubila, niti sam išla na ljubavne sastanke“
14:27 Ispovesti „Doktor mi je rekao da bebe više nema“: Bila je trudna s blizancima, a onda je jedan nestao u stomaku
16:44 Ispovesti Mladina kuma otkrila groznu tajnu: „Ne znam da li da joj kažem, ne bih htela da se to desi meni“
11:53 Poznati Kralj Čarls ima rak: Princ Hari je odmah odleteo u London, da li će teška dijagnoza pomiriti braću?
08:37 Porodica Rasplakaće vas te tužne okice: Napuštena kuca neće da izađe iz kola posle izleta, samo da čujete razlog!
14:25 Porodica Pare ostavila psu, a deci ni dinar! Baka testamentom prepisala svu imovinu kućnim ljubimcima, a ovo je razlog
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale