14:37 Lepota i Moda Kada je dobila ovu poruku od svog FRIZERA nije mogla ni da zamisli šta će USLEDETI: "Sestro, vreme je da menjaš frizera"
12:49 Zdravlje Zbog jakih BOLOVA u stomaku otišla je da izvadi krv i saznala da je TRUDNA: Sada apeluje na sve DEVOJKE da obrate pažnju na svoje rezultate
20:43 Ispovesti "Komšinica me je zamolila da joj pričuvam dete, a onda se više NIKADA nije pojavila": Ova Baka je osvojila SIMPATIJE mnogih korisnika društvenih mreža zbog svoje VELIKODUŠNOSTI
18:41 Porodica Zbog ovog TRENDA mame ostaju BEZ TEKSTA: Evo šta se desi kada BEBI date da se igra sa sirovim JAJEM
08:30 Porodica Mi smo odrasli uz ovakav "stari" FIKSNI telefon, dok današnjoj deci nije baš jasno šta ovaj POKRET znači
20:27 Lepota i Moda Verovali ili ne, sve vreme POGREŠNO koristite šampon za suvo pranje: Kada vidite u čemu je CAKA biće vas malo SRAMOTA
19:58 Porodica Beži sestro još uvek NIJE KASNO: Pogledajte u kom STANJU je došao ovaj MLADOŽENJA, da nije bilo kuma odavno bi otišao u HORIZONTALU
20:20 Lepota i Moda Da li ste sigurne da nosite odgovarajuću VELIČINU brushaltera? Retko ko zna da se to OVAKO proverava
11:45 Lepota i Moda Zbog novog TRENDA žene se masovno masiraju zamrznutim KRASTAVCIMA: Kozmetičarka za "NAJ ŽENU" otkriva gde GREŠE
10:41 Porodica Kada je video sa čime se dete IGRA, pao mu MRAK na oči: Reakcija ovog TATE izazvala je žustru DEBATU na mrežama
17:58 Poznati Srpkinje su uzdisale za njim: Italijanski zavodnik danas ima 66 godina i skroz se promenio, pogledajte ovu transformaciju
17:30 Zdravlje Kafa u borbi protiv starenja: Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka