19:08 Zdravlje Tvrdi da je TRI puta UMRLA i vratila se u život: "Imam redak srčani poremećaj zbog kog osećam kako mi duša iskače iz tela"
18:09 Dom i saveti Posle ovoga ESCEJG će da vam SIJA: Evo gde treba da ga POREĐATE u mašini za SUDOVE
09:00 Ispovesti "Ja sam debela mama, kažu da loše utičem na decu": Influenserka se bori protiv predrasuda i OGAVNIH komentara svakodnevno
15:50 Porodica Da li ste čuli za IZAZOV centralne ravnoteže? Žene u njenu POBEĐUJU, a muškarci uvek "poljube" pod!
11:08 Dom i saveti Pa zar i ovo POGREŠNO radimo: Sve vreme "NEPRAVILNO" pravimo pire krompir, evo u čemu je CAKA
10:12 Zdravlje Imala je SAVRŠENO lice, pa je sve UPROPASTILA zbog jednog trenda: "Privremeno sam OSLEPELA, a ožiljke krijem ispod kile PUDERA"
15:59 Dom i saveti Kasirka vam PREBRZO kuca artikle i nikako ne stižete sve da SPAKUJETE: Evo kako treba da ređate namirnice kako biste sve STIGLI!
11:58 Porodica Dojila je bebu SAMO desnom dojkom i sada joj grudi izgledaju OVAKO: "Izgleda kao da sam ugradila IMPLANT"
16:27 Lepota i Moda Savršene obrve za par MINUTA: Ova devojka sređuje svoje obrve drugačijom "ČETKICOM" i uvek ispadaju TOP
16:33 Ispovesti Njegova životna priča je prava SAPUNICA: "Kada sam napunio 21. godinu sestra mi je otkrila ko je moja PRAVA MAJKA"
16:04 Porodica "To nas je zbližilo": Majka i ćerka imaju ISTOG DEČKA i sve to dele na jednoj društvenoj mreži
13:00 Dom i saveti Sigurno niste JEDINI: Mnogi su ostali u ŠOKU kada su videli kako se pravilno koristi otvarač za konzerve
21:00 Zdravlje Ovo nikako ne stavljajte na roštilj za 1. maj! Nadima, ožednećete momentalno, osećaćete nelagodu
20:29 Ispovesti Da li biste spavali u firmi kao i on? Ovakav način života mu pomogao da izađe iz dugova, evo kako mu je u ovoj situaciji
19:59 Zdravlje Čas smrša, čas se ugoji — evo kako je izgubila 23 kilograma: Šarliz Teron skida kilograme na jednostavan način, uopšte se ne muči
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 29. april: Ovnovi, ne dozvolite da tuđe mišljenje utiče na vas, Vage, opustite se malo u ljubavi
19:01 Poznati Otkazala venčanje sa dugogodišnjim dečkom, a sada se zabavlja sa najpoznatijom starletom: Otkud njih dve zajedno?
18:28 Lepota i Moda Najbolja kombinacija za žene preko 50: Momentalno skida 10 godina, ove komade sigurno sve imate u ormaru