13:43 Ispovesti Dala je OTKAZ i saznala da duguje poslodavcu 17.000 EVRA: Ovako su u jednom salonu ucenjivali frizere da ostanu po nekoliko GODINA!
17:45 Ispovesti Godinu i po dana su se DOPISIVALI: Nakon PRVOG sastanka dao joj korpu, samo je pozvao i izgovorio nešto BRUTALNO!
19:08 Zdravlje Tvrdi da je TRI puta UMRLA i vratila se u život: "Imam redak srčani poremećaj zbog kog osećam kako mi duša iskače iz tela"
18:09 Dom i saveti Posle ovoga ESCEJG će da vam SIJA: Evo gde treba da ga POREĐATE u mašini za SUDOVE
09:00 Ispovesti "Ja sam debela mama, kažu da loše utičem na decu": Influenserka se bori protiv predrasuda i OGAVNIH komentara svakodnevno
15:50 Porodica Da li ste čuli za IZAZOV centralne ravnoteže? Žene u njenu POBEĐUJU, a muškarci uvek "poljube" pod!
11:08 Dom i saveti Pa zar i ovo POGREŠNO radimo: Sve vreme "NEPRAVILNO" pravimo pire krompir, evo u čemu je CAKA
10:12 Zdravlje Imala je SAVRŠENO lice, pa je sve UPROPASTILA zbog jednog trenda: "Privremeno sam OSLEPELA, a ožiljke krijem ispod kile PUDERA"
15:59 Dom i saveti Kasirka vam PREBRZO kuca artikle i nikako ne stižete sve da SPAKUJETE: Evo kako treba da ređate namirnice kako biste sve STIGLI!
11:58 Porodica Dojila je bebu SAMO desnom dojkom i sada joj grudi izgledaju OVAKO: "Izgleda kao da sam ugradila IMPLANT"
16:27 Lepota i Moda Savršene obrve za par MINUTA: Ova devojka sređuje svoje obrve drugačijom "ČETKICOM" i uvek ispadaju TOP
16:33 Ispovesti Njegova životna priča je prava SAPUNICA: "Kada sam napunio 21. godinu sestra mi je otkrila ko je moja PRAVA MAJKA"
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?