09:41 Ispovesti Kakva ŽENA, kraljica: Verenik je ostavio DAN pre SVADBE, a ona je prodala KUĆU i prsten i iz osvete NOVAC ovako potrošila
09:21 Ispovesti Trik koji muškarce privlači kao MAGNET: Košta manje od 200 dinara, a Tiktokerke su TEORIJU dokazale i u praksi
10:30 Ispovesti Pogledala se u TRI različita ogledala i ŠOKIRALA SE: Pitam se kako ja zapravo izgledam, kakav je ovo MATRIKS (VIDEO)
10:00 Lepota i Moda Za nju kažu da je kraljica TRANSFORMACIJE: Samouka ŠMINKERKA pokazala kako zaista izgleda, bez šminke!
17:11 Ispovesti Podelila je najčudniji simptom TRUDNOĆE, ali ovo nije očekivala: Žene joj se sada javljaju i tvrde da su i one iskusile isto
18:00 Ispovesti Devojka SPALILA lice zbog TRIKA na društvenim mrežama: Zbog JEZIVE greške koju žene prave, mesecima se OPORAVLJALA
15:25 Ispovesti Mlada zbog SVEKRVE jedva izvukla živu glavu: Pokušala da UNIŠTI svadbu, sin URALO na majku da je DNO DNA!
22:37 Ispovesti Šutnuo me samo zbog KOSTIMA? "Ja sam sebi izgledala SJAJNO, a on mi sasuo u lice da sam NEPRISTOJNA"
17:05 Ispovesti Zbog NEPRISTOJNE odeće, nju su poslali KUĆI: Dok jedni kažu da je kao DEVOJČICA, drugi je proozivaju da izgleda kao PROSTITUTKA
15:20 Ispovesti DOBRA ili LOŠA majka? Ovo što je uradila TROGODIŠNJOJ devojčici je nedopustivo (VIDEO)
13:31 Ispovesti Društvene mreže BRUJE o sindromu "tužne bradavice": Moguće je da ste ga i sami OSETILI, a niste znali o čemu se radi
19:40 Porodica Devojka kod ginekologa doživela ŠOK: Rekli su joj da je TRUDNA iako nije imala ODNOSE godinu dana!
21:00 Zdravlje Ovo nikako ne stavljajte na roštilj za 1. maj! Nadima, ožednećete momentalno, osećaćete nelagodu
20:29 Ispovesti Da li biste spavali u firmi kao i on? Ovakav način života mu pomogao da izađe iz dugova, evo kako mu je u ovoj situaciji
19:59 Zdravlje Čas smrša, čas se ugoji — evo kako je izgubila 23 kilograma: Šarliz Teron skida kilograme na jednostavan način, uopšte se ne muči
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 29. april: Ovnovi, ne dozvolite da tuđe mišljenje utiče na vas, Vage, opustite se malo u ljubavi
19:01 Poznati Otkazala venčanje sa dugogodišnjim dečkom, a sada se zabavlja sa najpoznatijom starletom: Otkud njih dve zajedno?
18:28 Lepota i Moda Najbolja kombinacija za žene preko 50: Momentalno skida 10 godina, ove komade sigurno sve imate u ormaru