18:30 Ispovesti Zaljubila se u EGIPĆANINA, a on joj ukrao 2.000 EVRA: Zbog novog DEČKA svi joj poručuju da je LUDA, ubeđeni su da je čeka ista SUDBINA
10:18 Ispovesti Svi PRIJATELJI su BESNI na njega: Zbog njegove glupe ŠALE žena se srušila na POD i počela da PLAČE
09:41 Ispovesti Kakva ŽENA, kraljica: Verenik je ostavio DAN pre SVADBE, a ona je prodala KUĆU i prsten i iz osvete NOVAC ovako potrošila
09:21 Ispovesti Trik koji muškarce privlači kao MAGNET: Košta manje od 200 dinara, a Tiktokerke su TEORIJU dokazale i u praksi
10:30 Ispovesti Pogledala se u TRI različita ogledala i ŠOKIRALA SE: Pitam se kako ja zapravo izgledam, kakav je ovo MATRIKS (VIDEO)
10:00 Lepota i Moda Za nju kažu da je kraljica TRANSFORMACIJE: Samouka ŠMINKERKA pokazala kako zaista izgleda, bez šminke!
17:11 Ispovesti Podelila je najčudniji simptom TRUDNOĆE, ali ovo nije očekivala: Žene joj se sada javljaju i tvrde da su i one iskusile isto
18:00 Ispovesti Devojka SPALILA lice zbog TRIKA na društvenim mrežama: Zbog JEZIVE greške koju žene prave, mesecima se OPORAVLJALA
15:25 Ispovesti Mlada zbog SVEKRVE jedva izvukla živu glavu: Pokušala da UNIŠTI svadbu, sin URALO na majku da je DNO DNA!
22:37 Ispovesti Šutnuo me samo zbog KOSTIMA? "Ja sam sebi izgledala SJAJNO, a on mi sasuo u lice da sam NEPRISTOJNA"
17:05 Ispovesti Zbog NEPRISTOJNE odeće, nju su poslali KUĆI: Dok jedni kažu da je kao DEVOJČICA, drugi je proozivaju da izgleda kao PROSTITUTKA
15:20 Ispovesti DOBRA ili LOŠA majka? Ovo što je uradila TROGODIŠNJOJ devojčici je nedopustivo (VIDEO)
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?