16:44 Ispovesti Zar zaista tako IZGLEDAM? Žena je u PRODAVNICI dobila POPUST, a kada je shvatila zbog čega, sve lađe su joj POTONULE
10:53 Ispovesti Da li ste videli zgodniju BAKU od LELE? Ona pravi HAOS na INTERNETU, svaki MUŠKARAC joj jede iz RUKE kad vidi njene PLESNE POTEZE (VIDEO)
09:38 Ispovesti "Rekao mi je da će ceo dan provesti sa porodicom": Anđela je na BIZARAN način shvatila da je DEČKO vara, a onda je sve OBJAVILA
13:14 Ispovesti Ona je izlazila sa ŽENAMA, a on sa MUŠKARCIMA: Sada su ZAJEDNO, ljudi ih čudno GLEDAJU, a oni planiraju VENČANJE i decu
15:35 Ispovesti Lomili su KREVETE, čuli su se UZDASI: Njihove "igre strasti" su mi zasmetale, požalila sam se KOMŠIJI, a onda mi je PRESELO
13:18 Ispovesti Nikada nećete pogoditi koliko Linda ima GODINA: Nema osobe koju ISTINA nije zapanjila, svi se pitaju kako joj je pošlo za rukom da izgleda kao DEVOJČICA
08:00 Ispovesti Tinejdžerka je pronašla MAMINU odeću iz mladosti: Kad je shvatila koliko je OSKUDNA nije mogla da dođe sebi (VIDEO)
19:30 Poznati Usijala TikTok samo jednim SNIMKOM: Džulija Foks otkrila zašto se upustila u ROMANSU sa Kanjeom Vestom
13:30 Ispovesti Niko joj nije POVEROVAO: Žena tvrdi da je MUŽ od nje stariji samo TRI GODINE, ali svi misle da joj je OTAC
10:43 Ispovesti Muž joj ne DOZVOLJAVA da izađe iz kuće jer je oskudno OBUČENA: Zbog njihove SVAĐE digla se prašina na INTERNETU, a mnogi joj poručuju- ODMAH SE RAZVEDI!
18:30 Ispovesti Zaljubila se u EGIPĆANINA, a on joj ukrao 2.000 EVRA: Zbog novog DEČKA svi joj poručuju da je LUDA, ubeđeni su da je čeka ista SUDBINA
10:18 Ispovesti Svi PRIJATELJI su BESNI na njega: Zbog njegove glupe ŠALE žena se srušila na POD i počela da PLAČE
21:29 Lepota i Moda Kosa raste i po 2 cm za nedelju dana: Nega je ključ, ovi sastojci je hrane, postaće čvrća i sjajnija
21:00 Zdravlje Ovo nikako ne stavljajte na roštilj za 1. maj! Nadima, ožednećete momentalno, osećaćete nelagodu
20:29 Ispovesti Da li biste spavali u firmi kao i on? Ovakav način života mu pomogao da izađe iz dugova, evo kako mu je u ovoj situaciji
19:59 Zdravlje Čas smrša, čas se ugoji — evo kako je izgubila 23 kilograma: Šarliz Teron skida kilograme na jednostavan način, uopšte se ne muči
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 29. april: Ovnovi, ne dozvolite da tuđe mišljenje utiče na vas, Vage, opustite se malo u ljubavi
19:01 Poznati Otkazala venčanje sa dugogodišnjim dečkom, a sada se zabavlja sa najpoznatijom starletom: Otkud njih dve zajedno?