11:39 Dom i saveti Ako želite da kupite biljku, na OVE DVE zaboravite: Prilvače BEDU i nesreću i nikako nisu dobre za dom
09:00 Zdravlje Zbog nedostatka ovog VAŽNOG hormona, javlja vam se BOL, psihička i fizička: Evo kako da prepoznate da li imate DOVOLJNO ovog hormona
23:00 Porodica Ko prođe ISPOD MERDEVINA, seje tugu i NESREĆU: Ovo su PET najrigoroznijih SRPSKIH sujeverja
14:42 Dom i saveti NIKADA nemojte nositi OVE predmete kao AMAJLIJU: Staro verovanje kaže da će imati KONTRAEFEKAT i tako možete privući NESREĆU
18:00 Dom i saveti Postoje verovanja da MAČKE donose sreću: Njihovi BRKOVI su od izuzetne važnosti jer se smatra se da sprečavaju NESREĆU
16:30 Ispovesti Tragični kraj ODMORA u Egiptu: Rekla sam im da me ne spasavaju jer neću da živim bez ruku
10:35 Porodica Ako pričate o OVIM stvarima, zadesiće vas NESREĆA: ČETIRI stvari se ne govore ni NAJBLIŽIM ljudima
20:25 Ispovesti BORILA SAM SE I BORILA, A ONDA SAM SE ONESVESTILA: Potresna ispovest majke čiji je sin POGINUO u saobraćajnoj nesreći
12:15 Dom i saveti Ove stvari privlače NESREĆU: Niste ni svesni koliko BOLI i TUGE mogu da vam donesu u život, ODMAH ih izbacite
22:20 Poznati Posle Eve Ras najviše se SVLAČILA u filmovima: Završila je DVA fakulteta, a ljubavnik je PRIKOVAO za kolica do kraja života
15:25 Dom i saveti Privući ćete samo NESREĆU: Ovo su NARODNA verovanja da se NEĆETE dobro provesti ako ove stvari POSUDITE drugima
22:00 Horoskop Posle 5 godina teške patnje, konačno će im svanuti: 1 horoskopski znak u julu će doživeti prekretnicu, počinje im najbolji period života
21:29 Lepota i Moda Kosa raste i po 2 cm za nedelju dana: Nega je ključ, ovi sastojci je hrane, postaće čvrća i sjajnija
21:00 Zdravlje Ovo nikako ne stavljajte na roštilj za 1. maj! Nadima, ožednećete momentalno, osećaćete nelagodu
20:29 Ispovesti Da li biste spavali u firmi kao i on? Ovakav način života mu pomogao da izađe iz dugova, evo kako mu je u ovoj situaciji
19:59 Zdravlje Čas smrša, čas se ugoji — evo kako je izgubila 23 kilograma: Šarliz Teron skida kilograme na jednostavan način, uopšte se ne muči
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 29. april: Ovnovi, ne dozvolite da tuđe mišljenje utiče na vas, Vage, opustite se malo u ljubavi