09:17 Dom i saveti Ako ga dobijete na poklon, bolje ga bacite, sami ga ni u ludilu ne kupujte: Ovo drvo donosi nesreću u kuću, nemir i bedu
13:45 Ispovesti Letela sam avionom kada sam osetila neopisivu bol: Žena je bila u kritičnom stanju, život joj je visio o koncu, ali onda je ugledala ovo
10:07 Horoskop April će ih dotući skroz: 2 horoskopska znaka će imati najteži mesec u 2025. godini, njima nikako da krene u životu
20:57 Ispovesti Došli da okušaju sreću, pa se sreća pretvorila u pakao: Htela da baci novčić u fontanu, ali je onda sve krenulo po zlu
09:41 Horoskop Raskidi, svađe, finansijski problemi... Konjunkcija Venere sa Saturnom u Ribama 19. januara donosi raskole za 4 horoskopska znaka
20:33 Horoskop Bili su pogođeni nesrećama i tugom, ali tome dolazi kraj: Za 3 horoskopska znaka 13. decembar je presudan, preporodićete se
21:10 Horoskop Au! Šta je ovo? 2025. će im biti gora nego 2024. godina: 3 horoskopska znaka već u januaru pogađaju nesreće i loš period, biće neprijatno
21:37 Poznati Nije mu ovo prva nesreća, policija razotkrila sve: Sin Anđeline Džoli divljao po ulicama, potpuno slupao automobil
13:25 Poznati Svedoci su bili ubeđeni da je mrtav: Nakon jezive nesreće, Anđelina Džoli se ne odvaja od sina
22:00 Dom i saveti Crna odeća NE DONOSI nesreću: Godinama nas truju MITOVIMA, evo kako ona utiče na našu energiju
09:00 Dom i saveti Biljke koje nisu za kuću: Privlače NESREĆU i loše zdravlje, držite se podalje od njih!
09:10 Dom i saveti Sutra majkama, ženama i sestrama NE POKLANJAJTE ovaj cvet: Veruje se da donosi NESREĆU, a u Srbiji ga prodaju na svakom koraku
17:04 Poznati Dženifer Lopez teško povređena: Pevačica šokirala javnost ovim slikama, unakazila lice kao nikada do sad, ali onda se pojavio on
16:40 Zdravlje Ma kakva WC šolja, ovo je leglo bakterija u kući: Jedan komad nameštaja je čak 75 puta prljavlji!
16:16 Dom i saveti Testo ostaje vazdušasto i mekano, a mnogo ukusnije: Kako da uštipci i mekike ne upiju ni kap ulja, starinski trik raspametio
16:16 Ispovesti Profesor u 102. godini svaki dan vozi automobil: "Smanjio sam rizik od smrti za 75 odsto bez uzimanja tableta"
16:07 Zdravlje Jedite u ovo doba dana i gubite kilograme bez dijete: Naučnici otkrili jednostavan način za trajno mršavljenje