09:41 Poznati Veliki povratak zvezde "Igre prestola": Deneris u cvetnoj haljini oduševila na crvenom tepihu
20:10 Poznati OBOŽAVAM DA KRŠIM SVOJA PRAVILA Nikolina Friganović, glavna glumica serije Nemirni, otkriva kako se spremala za ulogu inspektorke
10:43 Poznati Nju zovu kraljicom bikinija: Elizabet Harli u šestoj deceniji izgleda brutalno, a ovo je tajna njenog mladolikog izgleda
09:50 Poznati Selma Hajek oduševila pratioce slikom u kupaćem: Nebo plavi bikini istakao je njene obline, komentari su se samo nizali
09:34 Lepota i Moda Džesika Alba oduševila stajlingom: Jednostavna, a efektna letnja haljina za ljubitelje sportske elegancije
15:39 Poznati Deniz Ričards zablistala kao u stara dobra vremena: Iako je izgledala poput dive, fanovi su shvatili da je opet potražila pomoć plastičara
15:34 Poznati Krop top sa karnerima u roze boji je obavezan komad ovog leta: Ivana Dudić ga je ponela uz farmerke i izgleda savršeno
09:46 Poznati Poznata glumica Olivija Vajld iznenadila izgledom: Šiške je potpuno promenile, opet diktira trendove
12:37 Lepota i Moda "Ja sam zver, treba mi svaki drugi dan!": Dermaplaning, žensko brijanje lica je omiljeni tretman Eve Mendez kojem duguje besprekornu kožu
20:55 Poznati Skrivaju svaki višak, ističu struk i idu uz svaki model košulje: Sloboda Mićalović ponela najtrendi model farmerki ovog leta
19:55 Poznati Otkrivena tajna vitke linije Dženifer Aniston: Samo ova metoda joj pomaže da i dalje ima savršenu liniju, žene poludele za njenim treningom
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!
12:36 Dom i saveti Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!
12:06 Lepota i Moda Haljina Klaudije Šifer je suva moć: Fantazija od 6.200 evra pomrsila svima konce u dvorcu Vindzor