10:43 Poznati Nju zovu kraljicom bikinija: Elizabet Harli u šestoj deceniji izgleda brutalno, a ovo je tajna njenog mladolikog izgleda
09:50 Poznati Selma Hajek oduševila pratioce slikom u kupaćem: Nebo plavi bikini istakao je njene obline, komentari su se samo nizali
09:34 Lepota i Moda Džesika Alba oduševila stajlingom: Jednostavna, a efektna letnja haljina za ljubitelje sportske elegancije
15:39 Poznati Deniz Ričards zablistala kao u stara dobra vremena: Iako je izgledala poput dive, fanovi su shvatili da je opet potražila pomoć plastičara
15:34 Poznati Krop top sa karnerima u roze boji je obavezan komad ovog leta: Ivana Dudić ga je ponela uz farmerke i izgleda savršeno
09:46 Poznati Poznata glumica Olivija Vajld iznenadila izgledom: Šiške je potpuno promenile, opet diktira trendove
12:37 Lepota i Moda "Ja sam zver, treba mi svaki drugi dan!": Dermaplaning, žensko brijanje lica je omiljeni tretman Eve Mendez kojem duguje besprekornu kožu
20:55 Poznati Skrivaju svaki višak, ističu struk i idu uz svaki model košulje: Sloboda Mićalović ponela najtrendi model farmerki ovog leta
19:55 Poznati Otkrivena tajna vitke linije Dženifer Aniston: Samo ova metoda joj pomaže da i dalje ima savršenu liniju, žene poludele za njenim treningom
22:15 Lepota i Moda Jedite dobro, vežbajte i naspavajte se: Savetuje Mišel Fajfer (65) i objavljuje fotku bez trunke šminke, to su ti benefiti
21:20 Ispovesti Lana je Srpkinja koja živi u Americi i dive joj se holivudske zvezde: Svetsko je ime iako za nju mi nismo čuli
07:40 Zdravlje Ovih dana osećate se loše i češće ste bolešljivi: Sigurno vam organizam ne proizvodi jedan vitamin
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji