12:40 Dom i saveti Ove stvari nikako ne smete da čistite SIRĆETOM: Pre ćete ih UNIŠTITI nego očistiti
15:27 Horoskop Rezultatom su SVI oduševljeni: Svako veče PRE spavanja, sipajte malo OVOG praška u odvod
11:27 Dom i saveti Oštećen nameštaj biće kao NOV: Napravite smesu od DVA sastojka iz kuhinje, vratiće mu se SJAJ
08:00 Dom i saveti Oribaćete svaku površinu: Celu kuću možete da OČISTITE samo JEDNIM sredstvom od 90 DINARA
14:35 Dom i saveti Usisajte kuću bez USISIVAČA: Ovaj TRIK je zlata vredan tokom vrelih LETNJIH dana jer nećete stvarati dodatnu TOPLOTU
15:39 Dom i saveti Uz OVAJ trik, jastuk će uvek biti kao NOV: Potrebni su vam samo TENISKA loptica i čarapa
14:50 Dom i saveti Kako OVO ranije nismo znali: U mikrotalasnu pećnicu ubacite SUNĐER i zagrevajte ga 2 minuta, rezultat je NEVEROVATAN
12:00 Dom i saveti Nikako ne USISAVAJTE razbijeno staklo: Ovo je BEZBEDAN način, možete da pokupite i NAJSITNIJE komade
08:00 Dom i saveti Najbolje sredstvo protiv KAMENCA: Idealno za čišćenje TUŠ kabine, ne ostavlja tragove od VODE
09:00 Dom i saveti "Više NE bacam KORU od pomorandže": Pomešala ju je sa SIRĆETOM, više nikada i nije kupila nijedno drugo sredstvo
15:20 Dom i saveti Oduševljeno podelila NEVEROVATAN trik: Evo kako da rešite problem OGREBOTINA na parketu
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!