11:22 Poznati Ko se to krije iza najmoćnije žene sveta? Elegantna Tejlor Svift u slavnom društvu nakon premijere ,,Jadnih Stvari", verujte da i dalje sija!
11:58 Poznati Muzički izazov: Možete li da pogodite koja je pesma u pitanju na osnovu samo jednog tona?
18:19 Poznati "Ona je mene smuvala": Dečko Tejlor Svift otkrio malo poznate detalje o njihovoj vezi, ovo su svi čekali
13:03 Poznati "Ne mogu da opišem koliko sam slomljena": Tragedija na koncertu Tejlor Svift, pevačica skrhana od tuge
11:44 Poznati Uspon kraljice šou-biznisa: Obožavaoci će više saznati o životu američke dive Tejlor Svift kroz biografski strip
19:34 Poznati Razmenjivali nežnosti u javnosti: Pao je prvi poljubac s novim dečkom, i to na bini, ona više ne želi da krije sreću!
22:00 Lepota i Moda Milijarderka sa stilom: Gospođica Svift očarala sa 2 jesenja autfita, a nije loša ni slavna drugarica!
11:32 Poznati "Ona nije samo izvođač - ona je ekonomski fenomen": Tejlor Svift se pridružila Rijani na listi milijarderki
14:45 Dom i saveti Napravila sam keksiće Tejlor Svift zbog kojih gore društvene mreže: Brzo se prave, ukusni su, ali brate s jednim sastojkom je preterala!
09:55 Poznati Ćao, ćao dečko: Tejlor Svift zapažena u ženskom provodu, devojke sijaju kao prave zvezde!
12:42 Lepota i Moda Ljubav nastavlja da cveta: Tejlor na dejtu sa zgodnim sportistom, oboje blistaju, a autfiti su im čista desetka!
18:30 Lepota i Moda Svi su gledali u "Queen B": Bijonse u futurističkom kombinezonu na premijeri filma Tejlor Svift
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale