10:48 Poznati Džabe se nada veridbi: Tejlor Svift umesto prstena dobila ovo, dečko gura ka petoj deceniji, a ponaša se kao tinejdžer
14:31 Lepota i Moda Ne brinite o višku kilograma: U ovoj majici se ništa neće videti, perfektno se prilagođava telu, žene se odmah bacile u šoping
17:00 Lepota i Moda Srpkinje su odmah nabavile ovaj komplet: Lagan i opušten, savršen za letnje šetnje, a nijansa je svima po ukusu
12:41 Lepota i Moda Majica koja se razgrabi za minut: Srpkinje ne mogu da odole ovom trendu, perfektan spoj elegancije i opuštenosti
17:00 Poznati Zadala poslednji udarac: Pevačica milijarderka se konačno osvetila ,,lopovima", posle ovoga ne smeju ni da pisnu!
12:19 Poznati Volele su se kao sestre, a sada se mrze: Američki mediji bruje o krahu velikog prijateljstva!
12:26 Poznati Drugarice, prokletnice: Slavna pevačica doživela potpuni lom zbog brutalne izdaje svoje kume, skandal digao javnost na noge
19:58 Poznati Kao sav normalan svet: Tejlor Svift i dečko imaju milijarde, a vole da rade isto što i mi u slobodno vreme
20:26 Poznati Da li među njima ima neke zle krvi? Nekada su bile nerazdvojne drugarice, a sada ne mogu da se gledaju očima
10:30 Poznati Ovome se nije nadala: Tejlor Svift gore prošla od poraženog dečka, bukvalno je isterali sa stadiona, od navijača je čula samo jedno
20:33 Poznati U surovi rat Džastina Baldonija i Blejk Lajvli umešana i jedna pevačica: Dugogodišnja je drugarica poznate glumice, a evo zbog čega je izbila drama
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!
11:46 Zdravlje Sok čuva srce: Osvežavajući napitak može da smanji rizik od opasnih bolesti, bogat je vitaminom C i kalijumom
11:25 Dom i saveti Duplo bolji od varikine: Stavite ovo u mašinu i vaš sivi veš će već posle prvog pranja biti beo kao sneg
11:00 Horoskop Stižu neočekivane prilike: Poslednji pun Mesec u 2025. godini će se pozabaviti ovim znacima, sada je vreme za pokret
10:38 Ispovesti Devet godina živela u paklu: Dragana je bila žrtva porodičnog nasilja, čak i u trudnoći