19:35 Porodica "Mama, vidi ovo, mama, daj mi ovo": Žena pokazala kako zapravo izgleda LETOVANJE kada ste MAJKA
10:27 Porodica Da li se DECA u septembru vraćaju u ŠKOLSKE KLUPE? Dr Tiodorović odgovorio na pitanje koje zanima SVE roditelje u Srbiji
14:41 Porodica "Nemam materinski instinkt, pomisao na trudnoću mi je mučna": Milica ne želi decu, kažu joj da je SEBIČNA, a evo kako im je odgovorila
14:55 Porodica Devojčica (4) iz BANJALUKE umrla je u kolima jer su je roditelji ostavili ZAKLJUČANU satima: Evo šta se događa u TELU DETETA koje ste ostavili samo u AUTU
12:15 Zdravlje DEPRESIJA kod dece je u vrtoglavom porastu od početka pandemije. Roditelji, ne ignorišite OVE SIMPTOME!
10:46 Ispovesti Marija (75) je izbacila decu iz kuće: „Nisu hteli sami da odu, pa sam ih tužila, ne mogu više da ih gledam!“
10:22 Dom i saveti Kako da gibanica bude vazdušasta: Pekari prelivaju pite ovom mešavinom, zato su uvek mekane
09:31 Dom i saveti Ama skida baš svaku fleku sa zida: Poprskajte ovo sredstvo na mrlje, spadaju ko od šale
08:59 Horoskop Danas, 28. aprila desiće se važne promene za 2 znaka: Privući ćete samo najbolje u život, dolaze sudbonosni preokreti
08:20 Dom i saveti Đubrivo za cveće možete sami da napravite: Bujaće kao ludo kad ga zalijete mešavinom od 2 sastojka!