18:00 Poznati Bila je seks simbol 90 -ih: Evo kako danas izgleda čuvena glumica iz ŠPANSKE hit serije (FOTO)
18:00 Poznati Jeziva ispovest popularne glumice: Imala sam SEDAM godina kada me je BRUTALNO zlostavljao i svi su ćutali na to
19:00 Poznati Imala sam pet posto šanse da preživim: Potresna ispovest SLAVNE glumice odjeknula je svetom
09:05 Poznati Poznata glumica preživela PAKAO: Detinjstvo je provela u SEKTI, a zbog velikog SKANDALA umalo uništila karijeru
17:45 Zdravlje Neverovatna transformacija GLUMICE: Imala je više od 100 kilograma, a onda je izbacila ove DVE stvari iz ishrane
13:45 Poznati Šokantna ispovest slavne GLUMICE odjeknula je svetom: Počela je da pije sa SEDAM godina, bila je silovana više puta, a sada boluje od NEIZLEČIVE bolesti
09:01 Poznati Trampova POBEDA ju je UNIŠTILA: Endi Mekdauel progovorila o ozbiljnom napadu panike, "Od straha sam PALA NA POD"
19:30 Poznati Premlada sam za ovakvu DIJAGNOZU: Poznata GLUMICA i zvezda "Beverli Hilsa 90210" boluje od NEIZLEČIVE bolesti!
11:30 Poznati Zabranjena ljubav Sofije Loren i Karla Pontija: Venčali su se više puta, a onda se Vatikan obrušio na njuh i nazvao ih GREŠNICIMA zbog jedne stvari!
18:06 Poznati Zbog TRAUMATIČNOG detinjstva je postala glumica: Od svojih ZLOSTAVLJAČA se skrivala na neobičnom mestu, a o njenom ljubavnom životu niko NIŠTA ne zna
12:07 Poznati Bila je najlepša SRPSKA glumica: Udala se za Portugalca i tada joj se život pretvorio u PAKAO
08:25 Poznati Skandalozni ispad mu je uništio karijeru, a opaka bolest obeležila život: Da li prepoznajete ovu zvezdu 90-tih?
08:10 Dom i saveti Napravite savršene knedle za supu: Biće vazdušaste i neće se raspasti, a tajna je u 2 sastojka
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome