14:35 Poznati Demi Mur otkrila tajnu vitke linije: Evo šta jede pa u 61. godini ima tako zgodno telo i izgleda duplo mlađe!
12:05 Poznati Poznata glumica priznala: „Govorili su da imam ružne zube i tražili da napumpam usne da bih bila privlačnija"
17:35 Poznati Snimak En Hatavej uzburkao internet: Svi se pitaju da li je čuvena slatkica ipak - bezobraznica?
19:49 Poznati Margo Robi neće više da glumi: „Ljudima je sigurno već muka od mene, pomisle - opet ona!“
15:15 Poznati Glumica zatekla ljubavnika u krevetu sa svojom ćerkom, usledila je brutalna kazna: Ovaj tragični događaj potpuno joj je promenio život
19:00 Lepota i Moda Poznata GLUMICA se pojavila danas na Kanskom festivalu: Crvenim tepihom se prošetala u USKOJ haljini, a jedan detalj su svi primetili
14:55 Poznati Glumica POBACILA na sceni dok je nastupala sa ćerkicom: "Hvala ovoj maloj duši što me je odabrala za svoj dom, makar i na kratko"
10:40 Poznati Svi je pamte po čuvenoj replici "neću da ti kažem, ćelavi": Posle filma "Mrtav ladan" je nestala, a danas je sigurno ne biste prepoznali (FOTO)
12:18 Poznati Misteriozna SMRT poznate glumice i dalje intrigira javnost: Samo par meseci kasnije, na isti način je preminuo i njen SUPRUG
20:58 Poznati Preminula legendarna Rakel Velč: Bila je proglašena za DRUGU NAJLEPŠU ŽENU svih vremena, iza sebe je imala četiri PROPALA braka
10:50 Poznati Nakon 52 godine, otkrio da ima ćerku: Legenda "Mućki" u 84 godini doživeo šok života, "sedeo sam u kuhinji i tresao se"
10:25 Zdravlje Doktor otkrio trik iz operacione sale: Evo kako bez lekova u roku od 20 minuta spustiti krvni pritisak
10:00 Horoskop Novac im je uvek na pameti: Ova 4 znaka su rođena da postanu uspešni ljudi, u jednom poslu su najbolji
09:27 Porodica Muškarci ili žene? Eksperti konačno otkrili ko je srećniji nakon razvoda, sve je jasno kao dan
08:53 Lepota i Moda Žene ga masovno stavljaju na usne, a ne znaju šta sadrži: Popularan proizvod može da izazove neželjene efekte kod jedne grupe ljudi
08:25 Poznati Skandalozni ispad mu je uništio karijeru, a opaka bolest obeležila život: Da li prepoznajete ovu zvezdu 90-tih?