12:15 Lepota i Moda Podmlađuje kožu bolje od botoksa: Kora ovog voća je najmoćnije sredstvo za peglanje bora
12:49 Zdravlje TikTokom se širi bizaran trend: Ubrizgavanje botoksa u noge je novi hit, a stručnjaci upozoravaju da je opasan iz više razloga
13:52 Lepota i Moda Silikonski flasteri kao novi bjuti trik: Dermatolg otkriva koliko su učinkoviti i da li su zaista bolji od botoksa
20:10 Lepota i Moda BRIŠE BORE BOLJE OD BOTOKSA Isperite lice sa ovom mešavinom od 3 sastojka, skinućete 10 godina sa lica
12:34 Lepota i Moda "Kad se nasmejem jedva otvaram usta": Jeziva ispovest devojke koja se upropastila botoksom
18:27 Zdravlje Napitak koji žene zovu botoksom u čaši: Pije se uveče, rastvara masti dok spavate i osvežava ten
13:01 Poznati "Na licu sam imala brdo filera i botoksa": Pevačica priznala da je bila ovisna o estetskim korekcijama, sad je rekla dosta
21:40 Poznati "Ovo je za psihijatra, a ne plastičara": Slavna glumica Deniz Ričards je bleda senka nekadašnje lepotice
16:04 Dom i saveti Kora ove voćke bolja od botoksa: Majka troje dece podelila je jeftin i efikasan trik za peglanje bora
12:41 Ispovesti Bol, glavobolja, preskakanje srca, napadi panike: Jezive posledice botoksa, "pitaju me ko ti je to uradio"
12:00 Lepota i Moda Kameron Dijaz je i dalje PRELEPA, godine joj ništa ne mogu: Iako je već u ŠESTOJ deceniji, bore su jedva vidljive, OVO je njena bjuti rutina!
22:06 Poznati Sestra Kejt Midlton čula crne vesti: Dok se princeza borila sa rakom, ona se baškarila, sad joj se sve vratilo kao bumerang
21:47 Zdravlje Od neraspoloženja do bizarne žudnje: Telo šalje signale da vam nedostaje važan mineral bez kojeg ne možemo
21:17 Poznati Ema je godište njegove ćerke: Razlika između njih dvoje je skoro 40 godina, a imaju brak za poželeti!
20:46 Zdravlje Nadutost u stomaku nije samo od gasova: Evo koji su znakovi za uzbunu i kada se treba javiti lekaru
20:16 Poznati Oglasila se Dženifer Aniston: Nakon bombastične vesti da je smuvala slavnog kolegu, javno se obratila njemu!
19:46 Ispovesti "Muž me plaća da budem domaćica, gomilica para mi je uvek na stolu": Žena tvrdi da ovako živi kao bubreg u loju!