13:49 Lepota i Moda Žene kao da su poludele, masovno lepe selotejp na lice: Koriste ga umesto botoksa, a evo šta doktor misli o svemu tome
17:00 Poznati Nije joj bilo ravne: Sada kupi samo NEGATIVNE kritike na račun izgleda, preterala je s botoksom
13:40 Lepota i Moda Moguće je imati ZATEGNUTU kožu i posle 40. godine: Ove VEŽBE zatežu više i od BOTOKSA
14:00 Lepota i Moda Niko vam neće verovati da niste koristile BOTOKS: Ova ULJA zatežu kožu na prirodan način
11:00 Poznati Madona i Šeron Stoun su isto GODIŠTE: Kada pogledate OVU fotografiju shvatićete zašto je bolje stariti bez BOTOKSA!
10:07 Poznati Sve žene su želele da izgledaju baš kao ona: Glumica anđeoskog lica danas je neprepoznatljiva, mnogi tvrde da se potpuno unakazila
15:35 Lepota i Moda Botoks "drajv": Klinika nema gde da smesti sve klijente, pa im ubrizgava doze i na parkingu
11:00 Lepota i Moda "Najbolja odluka koju sam donela": Poznata manekenka UBRIZGALA sebi botoks u veoma neobično mesto
09:25 Poznati Potpuno je NEPREPOZNATLJIV: Slavni voditelj šoua "Ja imam talenat" je toliko PRETERAO sa botoksom, da je lice počelo da mu se TOPI
08:00 Lepota i Moda Žene recite ZBOGOM botoksu: Ovo prirodno ULJE koje pegla BORE bolje od bilo čega drugog!
22:00 Poznati Prepoznajete li DEVOJKU sa fotografije? Nekada je bila PRIRODNA lepotica, a sada jedva pomera lice od BOTOKSA
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!
12:48 Dom i saveti Sudopera će sijati kao ogledalo: Jedna stvar iz kuhinje uklanja sav kamenac, toga se nikada ne biste setili!
12:16 Zdravlje Devojka (21) je zbog simptoma mislila da ima infarkt: Kad je otišla kod lekara, otkrili su joj još opasniju bolest!
11:43 Zdravlje Da li je opasno kad iz mladeža raste dlaka? Doktor objašnjava šta to znači i kako prepoznati kancerogene promene