09:10 Horoskop Oni imaju veliku moć: Na ova 3 datuma rađaju se ljudi koji su sposobni da zarade mnogo para
19:18 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. decembar: Bik će imati ljubavnu svađu, Lav treba da se čuva kolega na poslu
16:42 Horoskop Kupuju lepe i skupe poklone: Ova 4 horoskopska znaka ne pitaju za cenu kada žele da obraduju dragu osobu
08:45 Horoskop Do kraja godine ih čeka neviđena sreća: Ova 3 horoskopska znaka će dobiti pare ili upoznati ljubav svog života
16:25 Horoskop Najsrećniji dani u decembru: Evo koji će datumi biti najbolji za svaki horoskopski znak, tada rešavajte poslovne i ljubavne probleme
22:15 Horoskop Pun Mesec u Blizancima: Najteži je za ova 4 znaka koja će doživeti dramatične preokrete u ljubavi i na poslu
09:15 Horoskop Njima se slobodno poverite: Ova 4 znaka horoskopa će čuvati vašu tajnu kao pod ključem
21:38 Horoskop Blago njima: Ova 3 znaka horoskopa će savršeno započeti 2024. godinu, rešiće finansijske probleme, a ljubav će cvetati!
22:06 Horoskop Mlad Mesec u Škorpiji: Probudiće strast i ljubav, biće magnetskih privlačnosti, prosidbi, ali i raskida, evo šta očekuje svaki horoskopski znak
16:48 Horoskop Kupaće se u parama: U novembru ovim znakovima stiže novac i najzad će rešiti sve finansijske probleme!
19:10 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 30. oktobar: Rakovi će čuti lepe vesti na poslu, Škorpija treba da se čuva lažnih prijatelja
14:49 Horoskop Da li ste među njima? Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku imaju najveću šansu da dobiju sedmicu na loto-u, a jedan znak uzalud baca pare na to
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac