22:15 Horoskop Za 5 znakova horoskopa stiže brdo para: Jedni će naći odličan posao, dok će drugi iznenada dobiti veliki novac!
13:58 Horoskop Finansijski horoskop od 13. do 19. januara: Vodoliju čeka velika promena, Bik je u minusu, jednom znaku stiže iznenadni novac!
22:00 Horoskop Stiže im iznenadni novac: Ova 2 horoskopska znaka će do kraja januara imati džepove pune para, sve dugove će vratiti!
11:50 Horoskop Ostaće bez dinara ove zime: Ova 3 horoskopska znaka će bankrotirati, bolje bi im bilo da pritegnu kaiš!
14:11 Horoskop Za ove znakove horoskopa život se menja iz korena: U narednih 5 godina rešavaju se muke i bede, a sreća ih prati na svakom koraku!
13:25 Horoskop Pare će se bukvalno lepiti za njih: Za ova 3 znaka horoskopa stiže novac od 9. oktobra, rešiće sve finansijske probleme
13:29 Horoskop Blago njima, stiže im novac: Ovih 5 horoskopskih znakova će doživeti finansijski preokret u oktobru, napuniće im se džepovi!
16:34 Horoskop Pred njima je 10 godina lude sreće: Ova 3 znaka horoskopa će ostvariti baš sve svoje želje!
19:16 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 30. april: Rak da pazi šta potpisuje, kod Device trzavice na ljubavnom planu
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 12. april: Bik lebdi na oblaku ljubavi, Lavu nestabilno na poslu, a jedan znak ne sme da donosi važne odluke
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac