15:10 Lepota i Moda Rijana zna kako se to radi: Pogledajte tutorijal i naučite kako da se NAŠMINKATE za samo 10 minuta (VIDEO)
13:05 Lepota i Moda Ovo je najbolji način da očistite vaš BLENDER za puder: Higijena vašeg lica je bitna, iznenadićete se koliko je nakupljeno pudera u njemu!
09:35 Lepota i Moda Žene poludele za novim TikTok trendom: Cilj je da izgledate kao da ste isprskane VODOM, evo kako to izgleda i zašto svi tvrde da je neverovatno privlačno
13:00 Lepota i Moda Ana, Maja Berović i Anastasija mogu da vam budu UZOR za NOVOGODIŠNJI "mejkap": Dajemo vam TOP TRI oružja za savršen izgled, svi će da gledaju u vas
13:50 Lepota i Moda Trik za punije USNE za kojim lude INFLUENSERKE: Izgledaće FANTASTIČNO, postiže se efekat kao kod hirurških procedura
09:34 Lepota i Moda Rumenilo možete napraviti i kod KUĆE: Uštedite NOVAC uz lak recept koji se sastoji od samo DVA KORAKA
16:30 Lepota i Moda Tečni puder je najveći NEPRIJATELJ ako sa njim pravimo ove greške: Ove stvari svaka žena treba da USVOJI pre šminkanja
19:36 Lepota i Moda Unuk GODINE: Aleksandar je OPET našminkao svoju BAKA MIKU iz Ivanjice i ona sada izgleda kao FILMSKA DIVA
22:30 Lepota i Moda Možete savršeno da nanesete AJLAJNER iako imate SPUŠTENE kapke: Moćan savet iskusnih ŠMINKERA je sve što vam je potrebno
15:08 Lepota i Moda Morate da mi VERUJETE: Kad se našminkam izgledam kao Megan Foks i za to imam dokaze
13:35 Lepota i Moda "Ja sam MUŠKARAC koji uvija KOSU i sređuje obrve": David kaže da su sve ŽENE oduševljene njegovim UMEĆEM, volele bi da njihove "JAČE POLOVINE" rade ISTO
09:07 Lepota i Moda Hit ove zime za samo 1.170 dinara: Šal koji svakoj kombinaciji daje „skup“ izgled
08:30 Porodica Gore od cigareta i kocke: Jedna zavisnost je poseabno teška, deluje bezazleno, ali lako može da vam uništi život
08:03 Horoskop Vulkan strasti u decembru: Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad