09:34 Lepota i Moda Rumenilo možete napraviti i kod KUĆE: Uštedite NOVAC uz lak recept koji se sastoji od samo DVA KORAKA
16:30 Lepota i Moda Tečni puder je najveći NEPRIJATELJ ako sa njim pravimo ove greške: Ove stvari svaka žena treba da USVOJI pre šminkanja
19:36 Lepota i Moda Unuk GODINE: Aleksandar je OPET našminkao svoju BAKA MIKU iz Ivanjice i ona sada izgleda kao FILMSKA DIVA
22:30 Lepota i Moda Možete savršeno da nanesete AJLAJNER iako imate SPUŠTENE kapke: Moćan savet iskusnih ŠMINKERA je sve što vam je potrebno
15:08 Lepota i Moda Morate da mi VERUJETE: Kad se našminkam izgledam kao Megan Foks i za to imam dokaze
13:35 Lepota i Moda "Ja sam MUŠKARAC koji uvija KOSU i sređuje obrve": David kaže da su sve ŽENE oduševljene njegovim UMEĆEM, volele bi da njihove "JAČE POLOVINE" rade ISTO
20:24 Lepota i Moda Brena, Ceca i Milica Todorović donose TRENDOVE za zimu 2023. godine: Izgledajte BLISTAVO i sveže tokom hladnih dana uz ovakav make-up
15:00 Lepota i Moda Hiljade žena gleda ZABEZEKNUTO u ovaj VIDEO: Devojka je JEDNOSTAVNIM trikom uspela da prekrije SVE BUBULJICE
08:00 Lepota i Moda Uz pomoć RUMENILA vizuelno promenite OBLIK LICA: Ove trikove koriste PROFESIONALCI za savršen izgled
16:15 Lepota i Moda SAVRŠEN ten u ČETIRI koraka: Našminkajte se BESPREKORNO bolje nego PROFESIONALNI šminkeri
12:55 Lepota i Moda Da li ste već probali NEVIDLJIVI AJLAJNER? Savršen je za sve koji vole PRIRODNI izgled, a efekat je neverovatan
21:00 Zdravlje Ovo nikako ne stavljajte na roštilj za 1. maj! Nadima, ožednećete momentalno, osećaćete nelagodu
20:29 Ispovesti Da li biste spavali u firmi kao i on? Ovakav način života mu pomogao da izađe iz dugova, evo kako mu je u ovoj situaciji
19:59 Zdravlje Čas smrša, čas se ugoji — evo kako je izgubila 23 kilograma: Šarliz Teron skida kilograme na jednostavan način, uopšte se ne muči
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 29. april: Ovnovi, ne dozvolite da tuđe mišljenje utiče na vas, Vage, opustite se malo u ljubavi
19:01 Poznati Otkazala venčanje sa dugogodišnjim dečkom, a sada se zabavlja sa najpoznatijom starletom: Otkud njih dve zajedno?
18:28 Lepota i Moda Najbolja kombinacija za žene preko 50: Momentalno skida 10 godina, ove komade sigurno sve imate u ormaru