14:58 Lepota i Moda Kako da izbegnete razmazivanje šminke tokom dana? Najčešće greške koje žene prave, pa im mejkap tokom leta izgleda neuredno
11:47 Lepota i Moda Najbolja šminka za brinete: Jedna boja nikako nije za vas, zaboravite je, jer čini lice bledim i beživotnim
12:38 Lepota i Moda Šokiraćete se kad ih vidite bez šminke: 10 slavnih žena pokazalo "pravo lice" - Da li je ovo moguće?!
18:35 Lepota i Moda Nošenje pudera leti ume da bude prava noćna mora: Pet zamena koje savršeno pokrivaju nepravilnosti za blistav i ujednačen ten
13:40 Lepota i Moda Treba da budemo umetnice da bismo se ovako našminkale: Novi trend jakog "mejkapa" postao je ultra popularan
08:30 Lepota i Moda Bjuti trik za "otvaranje" i "podizanje" očiju: Oblikovanje obrva prema obliku lica za mladolik izgled
10:31 Lepota i Moda Mnogim devojakama stavljanje ajlajnera predstavlja noćnu moru: Ariana Grande je otkrila kako ga ona nanosi u jednom potezu
09:37 Lepota i Moda Trik kako odabrati pravu nijansu pudera: Popularna šminkerka otkriva na šta treba obratiti pažnju
16:05 Lepota i Moda Tri poteza koja brišu godine sa lica: Iskusna šminkerka pokazala kako da delujete mlađe uz samo jedan proizvod
11:54 Porodica Ćerki sam ostavila stan, a ona mi se ne javlja 8 meseci: Zna da sam teško bolesna, zašto me ovako muči?
11:23 Poznati Anđelina Džoli ništa više ne krije: Holivudska ikona konačno pokazuje ono što je dugo držala u tajnosti, žene joj se klanjaju
11:02 Dom i saveti Ako vas bole kolena – verovatno vam fali OVAJ mineral: Hrskavica bez njega propada
10:43 Ispovesti Sok koji ima svaka kuća u Srbiji, uništio joj je jetru! Lekari su mislili da je alkoholičarka, a ona alkohol nije ni "liznula"
10:20 Dom i saveti Jeftino voće štiti srce i poboljšava pamćenje: Ima ga u svakoj prodavnici, a malo ko zna koliko je moćno
10:00 Dom i saveti Ne čekajte zvono na vratima: Evo šta treba uraditi pre nego što primite goste u svoj dom, sada je idealno vreme