12:57 Poznati Otkrivena istina o HITU koji je Čola "ODBIO" da snimi: Bajaga progovorio i otkrio dugo čuvanu TAJNU o ovoj pesmi
20:26 Horoskop Zdravko Čolić danas puni 71. godinu: Astrološkinja Nena otvorila NATALNU kartu i otkrila njegovu NAJVEĆU TAJNU
19:57 Poznati Znate li ko je DRAVCO? Danas NAJVEĆA srpska zvezda, a nekada je gradio karijeru u Nemačkoj i dobio njihovo UMETNIČKO ime
14:22 Poznati Život me ne MILUJE, gura me u razne SUPROTNOSTI: Čola otkrio kako se nosi sa ROLERKOSTERIMA života i koja mu je NEOSTVARENA želja
19:10 Poznati Ove REČI Čoline pesme niko ne zna da ponovi: Svi ih pogrešno pevaju, a sada je otkrivena TAJNA Zdravkovih stihova
11:27 Poznati Dragan je rođeni Čolin brat: Živi u Beogradu, ne bavi se javnim poslom, drži PRIVATNI biznis, a njegova DOBRA prijateljica je naša POPULARNA pevačica
18:22 Poznati Milica je bila Čolina inspiracija za čuveni hit "ONA SPAVA": Kako bi sačuvala ČAST, sklopila je oči ZAUVEK, a sada večno živi u Zdravkovoj pesmi
08:31 Poznati Bila je PRVA ljubav Zdravka Čolića: Njegov POPULARNI hit je posvećen ovoj poznatoj GLUMICI
08:00 Poznati Dečak u sredini danas je frontmen grupe: Slikao se s POZNATIM zvezdama, a slabo ko prepoznaje BUCKA s fotografije
14:00 Poznati Isplivale STARE fotografije Zdravka Čolića sa ĆERKOM: Una je danas prava zvezda, a malo je poznato da ima DVA imena
17:16 Poznati "SVE zavisi od REŽISERA": Posle filma "Toma" spekuliše se da će biti snimljena i ŽIVOTNA PRIČA ovog POP PEVAČA
22:07 Horoskop Brdo para stiže za 1 znak horoskopa: Taj srećnik će u julu dobiti veliki novac, povišicu plate ili bolje plaćen posao!
21:42 Lepota i Moda Zaboravite skupe kreme za lice: Žene se kunu u ovu namirnicu, kažu ima moć da ublaži bore i uspori starenje!
21:17 Dom i saveti Kako da klima manje troši struju? Električar Rade otkriva na koliko stepeni treba da se podesi
20:51 Dom i saveti Kako prepoznati zrelu lubenicu? Jedan znak garantuje da ćete kupiti slatku kao šećer, i bez probanja!
20:25 Ispovesti „Rekao je da ide s prijateljima, a ja sam pozvala restoran“: Žena ispričala kako je uhvatila partnera s ljubavnicom
20:00 Zdravlje Ko ne sme da jede sardine? Ako imate neku od ove 3 bolesti, izbegavajte ih u širokom luku!