15:15 Poznati "Morala sam to reći, žao mi je": Bili su najpoznatiji tandem Jugoslavije, a zbog jedne rečenice nisu progovorili već 40 godina
08:49 Poznati 'Kad sam se vratio, ti si se udala': Poznata glumica je bila Čolina prva ljubav, njoj je posvetio pesmu
10:23 Poznati Promenila ime zbog koleginice i odbila poziv "koji se ne odbija": Alin je samo jednom pozvao Zdravko Čolić , evo zašto mu je rekla NE
19:55 Poznati Mlađa ćerka Zdravka Čolića sve više privlači pažnju: Ponela je čizme od 2.500 evra, mreže se usijale od komentara
12:37 Poznati Da li da ljulja ili da žulja? Čola otkrio kakve žene ga privlače i odgovor nam se jako dopao
11:08 Poznati Čola danas slavi 72. rođendan: O njegovom životu se sve zna, ali o supruzi skoro ništa, evo kako izgleda Aleksandra
10:00 Poznati DA SE NAJEŽIŠ Svi pevate ovaj Čolin hit, ali niko ne zna kakva TRAGIČNA priča se krije iza ovih stihova
14:00 Poznati Ceo Balkan je pevao JA SE ZOVEM IVANA, A TATA ME ZOVE ZLATO: Evo šta danas RADI i kako izgleda narandžasta devojčica iz LEGENDARNOG Čolinog spota
12:57 Poznati Otkrivena istina o HITU koji je Čola "ODBIO" da snimi: Bajaga progovorio i otkrio dugo čuvanu TAJNU o ovoj pesmi
20:26 Horoskop Zdravko Čolić danas puni 71. godinu: Astrološkinja Nena otvorila NATALNU kartu i otkrila njegovu NAJVEĆU TAJNU
18:57 Lepota i Moda Ove patike su najudobnije: Dopuštaju nogama da dišu tokom čitavog dana, a najbolje od svega je što se kombinuju uz bukvalno sve
18:28 Poznati ,,Čuo sam kako mi kosti pucaju...": Glumac doživeo katastrofalnu nesreću dok je čistio sneg, život mu je visio o koncu
18:00 Zdravlje Nije samo pupak: Ljudi masovno zaboravljaju da operu ove delove tela, puni su rizičnih bakterija
17:29 Poznati Preminula u 100. godini života: Ovako su izgledali poslednji trenuci čuvene glumice, Srbi je pamte po ovoj ulozi
17:03 Zdravlje Banane imaju nekoliko faza zrelosti: Evo koje su najzdravije, a koje mogu izazvati zdravstvene tegobe
16:41 Dom i saveti Biće bolji nego banjalički i sarajevski, prste da poližete: Kako za 1. maj ispeći najbolje ćevape, trik je u jednoj stvari na roštilju