13:10 Horoskop Precizan TIBETANSKI horoskop pokazuje šta čeka SVE znakove: Niko od KARME ne može da pobegne, ali postoji način da se PROMENI sudbina
11:00 Horoskop Večeras je MLAD MESEC u BLIZANCIMA: Ovi ZNACI bi mogli da promene ŽIVOT iz korena, ali ovo PRAVILO moraju da ispoštuju
08:30 Horoskop Dnevni HOROSKOP za NEDELJU 29. maj: Lavovi, danas ste posebno NERVOZNI, Bikovi, pokušajte da ostanete PRIBRANI
20:03 Horoskop VENERA u Biku i njen uticaj: Naša astrološkinja NENA JANKOVIĆ objašnjava kako će se ovaj ASPEKT odraziti na SVAKI znak
11:00 Horoskop Oni ne prestaju da ZVOCAJU: Ova četiri HOROSKOPSKA znaka PRONALAZE mane svojim partnerima!
15:35 Horoskop Najveći EGOISTI u celom Zodijaku, misle da se svet vrti oko njih: Ovi znakovi gledaju i vole samo SEBE, bolje NIŠTA od njih da ne očekujete
16:00 Horoskop Glume NEDODIRLJIVE i postavljaju ZID oko sebe: Ovih ŠEST znakova skoro NIKAD ne pokazuju emocije, sve dolazi iz STRAHA
09:36 Horoskop Njima se u JUNU potpuno MENJA život: Ova TRI horoskopska znaka će doživeti PROSVETLJENJE, sreća im kuca na vrata
07:30 Horoskop Dnevni horoskop za SREDU, 25. maj: Device, posvetite se PORODICI, Vodolije, rešiće se PROBLEMI na poslu
19:00 Horoskop Maksimalno ISKORISTITE energiju MARSA u Ovnu: Mogući su veliki SUKOBI, raste samopouzdanje, evo šta donosi SVAKOM znaku
11:54 Porodica Ćerki sam ostavila stan, a ona mi se ne javlja 8 meseci: Zna da sam teško bolesna, zašto me ovako muči?
11:23 Poznati Anđelina Džoli ništa više ne krije: Holivudska ikona konačno pokazuje ono što je dugo držala u tajnosti, žene joj se klanjaju
11:02 Dom i saveti Ako vas bole kolena – verovatno vam fali OVAJ mineral: Hrskavica bez njega propada
10:43 Ispovesti Sok koji ima svaka kuća u Srbiji, uništio joj je jetru! Lekari su mislili da je alkoholičarka, a ona alkohol nije ni "liznula"
10:20 Dom i saveti Jeftino voće štiti srce i poboljšava pamćenje: Ima ga u svakoj prodavnici, a malo ko zna koliko je moćno
10:00 Dom i saveti Ne čekajte zvono na vratima: Evo šta treba uraditi pre nego što primite goste u svoj dom, sada je idealno vreme