16:00 Horoskop Glume NEDODIRLJIVE i postavljaju ZID oko sebe: Ovih ŠEST znakova skoro NIKAD ne pokazuju emocije, sve dolazi iz STRAHA
09:36 Horoskop Njima se u JUNU potpuno MENJA život: Ova TRI horoskopska znaka će doživeti PROSVETLJENJE, sreća im kuca na vrata
07:30 Horoskop Dnevni horoskop za SREDU, 25. maj: Device, posvetite se PORODICI, Vodolije, rešiće se PROBLEMI na poslu
19:00 Horoskop Maksimalno ISKORISTITE energiju MARSA u Ovnu: Mogući su veliki SUKOBI, raste samopouzdanje, evo šta donosi SVAKOM znaku
08:30 Horoskop Dnevni horoskop za SUBOTU, 21. maj: Strelčevi, moraćete da donesete VELIKU odluku, Rakovi, vas će celog dana pratiti MALER
17:55 Horoskop Oni se NIKADA neće odvojiti od MAMINE suknje: Ova TRI horoskopska znaka PRVO nju pitaju za mišljenje, pa sve ostale
11:32 Horoskop Stigla je KONJUKCIJA Neptuna i Marsa: Napraviće totalni HAOS, a ova TRI znaka treba POSEBNO da se čuvaju!
08:00 Horoskop Dnevni horoskop za SREDU 18. maj: Lavove čeka HAOS na poslu, a Device bolje da ne ustaju iz KREVETA
18:27 Horoskop Datum kada ste se "SMUVALI" otkriva da li ćete OSTATI ZAJEDNO: Evo kakva vas BUDUĆNOST čeka i da li vaša veza ima ikakve šanse
11:15 Horoskop One su zvanično NAJGORE svekrve HOROSKOPA: Prave spletke i užasno su POSESIVNE, od njih možete svašta da OČEKUJETE!
21:31 Zdravlje Ovaj čaj rešiće vas nervoze, ima da spavate kao beba: Pije se samo jedna šolja pred spavanje
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama