08:55 Horoskop ŽENE rođene U ova TRI HOROSKOPSKA znaka procvetaju u PEDESETIM: Stare kao VINO, sve su LEPŠE i uspešnije!
12:03 Horoskop Pun Mesec u Strelcu biće TEŽAK za ČETIRI znaka: Stavlja svakog na TEST i MENJA im život iz korena, neki će doneti odluke zbog kojih će se kasnije KAJATI
09:21 Horoskop TRI znaka očekuju OZBILJNE turbulencije: Jun donosi velike IZAZOVE, ali i nevolje, bitno je da se pazite
07:30 Horoskop Dnevni HOROSKOP za SREDU, 8. jun: Bikovi, bićete NERVOZNI jer vam se drugi mešaju u odluke, Rakovi, poradite na KOMuNIKACIJI
18:12 Horoskop Spremite se za POTPUNU transformaciju života: Super PUN Mesec donosi energiju koja SVE menja, evo kako da je pozitivno USMERITE
20:00 Horoskop KRENUO JE RETROGRADNI SATURN: Naša astrološkinja Nena Janković u 20 časova u LAJVU besplatno odgovara na sva vaša PITANJA!
15:05 Horoskop ŠEST znakova ima IDEALNE šanse za povećanje FINANSIJA: Ovo leto donosi OBILJE, evo šta morate uraditi kako bi se ostvarilo
08:30 Horoskop Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 4. jun: Blizanci, imaćete PROBLEMA sa crevima, Rakovi, probajte da ODMORITE i pazite se problema sa zdravljem
21:40 Horoskop Ovo su NAJSREĆNIJI dani u JUNU za sve znakove: Tada im se OSTVARUJU želje i snovi, naročito na polju LJUBAVI i NOVCA
15:48 Horoskop Najpoznatiji ASTROLOZI otkrivaju veliku ISTINU: Mesec rođenja određuje SVE tajne vaše DUŠE!
10:59 Horoskop JUN im nikako neće biti NAKLONJEN: Ova TRI horoskopska znaka mogu da očekuju patnju i SUNOVRAT!
07:59 Horoskop Dnevni HOROSKOP za SREDU 01. JUN: Rakovi, očekuju vas turbulencije na LJUBAVNOM planu, Vage, očekujte priliv NOVCA!
11:54 Porodica Ćerki sam ostavila stan, a ona mi se ne javlja 8 meseci: Zna da sam teško bolesna, zašto me ovako muči?
11:23 Poznati Anđelina Džoli ništa više ne krije: Holivudska ikona konačno pokazuje ono što je dugo držala u tajnosti, žene joj se klanjaju
11:02 Dom i saveti Ako vas bole kolena – verovatno vam fali OVAJ mineral: Hrskavica bez njega propada
10:43 Ispovesti Sok koji ima svaka kuća u Srbiji, uništio joj je jetru! Lekari su mislili da je alkoholičarka, a ona alkohol nije ni "liznula"
10:20 Dom i saveti Jeftino voće štiti srce i poboljšava pamćenje: Ima ga u svakoj prodavnici, a malo ko zna koliko je moćno
10:00 Dom i saveti Ne čekajte zvono na vratima: Evo šta treba uraditi pre nego što primite goste u svoj dom, sada je idealno vreme