12:45 Horoskop Njima je nebo naklonjeno: Žene rođene u ova 3 znaka nakon 50. godine očekuju neviđenu sreću i uspeh
15:15 Horoskop Horoskop za Snežni Mesec u Lavu od 12. februara: Finansijski priliv za Raka, Ribama prelazak na novu poziciju, Ovnu romansa
10:40 Horoskop POSLOVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR Bik dobija zasluženo unapređenje, Devica i Škorpija neočekivano veliki novac
15:05 Horoskop Novčani horoskop za proleće 2025: Ovan udvostručava zaradu, Lavu finansijski promašaj, Vodoliji neočekivani troškovi
13:59 Horoskop Đotiš - Indijski horoskop za prvu polovinu 2025. godine: Ribe menjaju bračni status, Jarcu pomaci u karijeri, Blizanci menjaju adresu
14:35 Horoskop Sutra je mlad Mesec u Vodoliji: Spremite se! Od 29. januara se sve menja, evo šta donosi svakom znaku
16:25 Horoskop Imaće više sreće od ostalih: Dva znaka od 15. februara čeka veliki uspeh i pun novčanik
15:32 Horoskop Čekaju ih nevolje: Ova 3 znaka suočiće se sa teškim situacijama i preprekama u februaru
14:05 Horoskop Ova 2 znaka očekuje posebna sreća u narednim mesecima: Karma donosi nagrade, prva stiže već na proleće
12:12 Horoskop Vikend horoskop za period od 24. do 26. januara: Ovnu ljubavni susret, Škorpiji moguća razočaranja, Devici novčani benefiti
14:25 Horoskop KINESKI MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR Iznenadni uspeh i obilat priliv novca čeka 4 znaka, a evo ko će se obogatiti kroz igre na sreću
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac