16:45 Horoskop Najbogatiji znak u junu 2025: Očekuje ga brdo para - unapređenje, bonusi i šanse ima da pljušte
10:45 Horoskop Danas, 9. maja, za četiri znaka Zodijaka dešava se VELIKI preokret: Zvezde im donose priliku koja menja tok sudbine
16:24 Horoskop Ova 3 znaka čeka najgori mesec u 2025: Mrzeće maj, sve ih stiže – evo šta im se sprema
19:35 Horoskop HOROSKOP ZA SUBOTU, 3. MAJ Bik će se obrati kolegi za pomoć, Raka očekuje poznanstvo sa Blizancem, a Devici problemi sa infekcijama
17:05 Horoskop Tri znaka Zodijaka napuniće džepove do 8. maja: Neočekivana lova stiže pravo u vaše ruke
20:25 Horoskop Maj donosi sreću ovim horoskopskim znacima: Ljubav cveta, novac stiže, a snovi se ostvaruju
16:35 Horoskop Pare stižu za 4 horoskopska znaka: Evo kome će novac bukvalno pasti u krilo do 6. maja
14:05 Horoskop Detaljan mesečni horoskop za maj 2025. godine: Lavovi znaju šta žele, Škorpije su u usponu, a Bikovi u svom svetu
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac