12:51 Poznati Evo od koga je Malanija Tramp nasledila lepotu: Preslikana je majka, samo jedna stvar je drugačija — boja očiju
11:20 Poznati Otkrijte tajnu Melanije Tramp: Kako ostaje mirna, fokusirana i zdrava, "ovaj savet mi je dala majka kad sam krenula u svet"
11:03 Poznati Ove fotografije su promenile život Melaniji Tramp: Slučajno su je slikali sa 17 godina dok je na ulici čekala drugaricu
10:57 Poznati Konačno se zna šta Ivanka Tramp zaista misli o maćehi Melaniji: Kada čujete pravu istinu baš ćete se iznenaditi
10:24 Poznati Sve što niste znali o Melaniji: Odrasla u radničkoj porodici u Sloveniji, odbila Trampovo udvaranje, a udala se u venčanici od 200.000 evra
07:03 Lepota i Moda Elegancija dostojna prve dame: Melanija Tramp zablistala u Dioru na glasanju, haljina od koje zastaje dah
21:28 Poznati „Bila sam zgrožena": Melanija Tramp uzdrmala svet ispovestima u svojoj novoj knjizi, evo šta je rekla o napadu na njenog muža
14:01 Poznati "Bili smo sami u autu, a on je radio": Melanija otkrila bizarne detalje prvog sastanka sa Trampom, "proveli smo 90 minuta u vožnji"
15:28 Lepota i Moda Sako koji nosi Melanija Tramp treba da ima svaka žena u garderoberu: Jednostavan, a efektan idealan za sve prilike
15:45 Poznati Amerika se ovome nije nadala: Melanija Tramp sa 54 godine grmi, promenila stil, kosu, zube, a i ponašanje
17:58 Poznati Sama je kriva: Komičar otkrio šta je Melanija očekivala pre nego što je stupila u brak sa bivšim predsednikom, ovome se nije nadala!
21:27 Lepota i Moda Melanija zapalila mreže: Fanovi ne mogu da dođu sebi zbog ovog detalja, stil bivše prve dame je nepogrešiv!
18:57 Lepota i Moda Ove patike su najudobnije: Dopuštaju nogama da dišu tokom čitavog dana, a najbolje od svega je što se kombinuju uz bukvalno sve
18:28 Poznati ,,Čuo sam kako mi kosti pucaju...": Glumac doživeo katastrofalnu nesreću dok je čistio sneg, život mu je visio o koncu
18:00 Zdravlje Nije samo pupak: Ljudi masovno zaboravljaju da operu ove delove tela, puni su rizičnih bakterija
17:29 Poznati Preminula u 100. godini života: Ovako su izgledali poslednji trenuci čuvene glumice, Srbi je pamte po ovoj ulozi
17:03 Zdravlje Banane imaju nekoliko faza zrelosti: Evo koje su najzdravije, a koje mogu izazvati zdravstvene tegobe
16:41 Dom i saveti Biće bolji nego banjalički i sarajevski, prste da poližete: Kako za 1. maj ispeći najbolje ćevape, trik je u jednoj stvari na roštilju