18:14 Poznati Prozivaju je da je izbotoksirana, a ona ima najobičniju rutinu čišćenja lica: Ovo je tajna mladolikog izgleda Melanije Tramp, svi mogu ovo da priušte
12:58 Lepota i Moda Na stolu Melanije Tramp ovu namirnicu nikada nećete videti: Ovako prva dama Amerike održava vitku figuru, a nije pristalica dijeta
16:25 Lepota i Moda Za Melaniju Tramp cipele se prave po meri: Broj obuće koji nosi ostaviće vas u šoku
13:42 Poznati Nije bila zla, ali predugo je okružena Trampovom porodicom: Bivša portparolka otkriva šokantne detalje o Melaniji i njenom odnosu sa Donaldom
12:51 Poznati Evo od koga je Malanija Tramp nasledila lepotu: Preslikana je majka, samo jedna stvar je drugačija — boja očiju
11:20 Poznati Otkrijte tajnu Melanije Tramp: Kako ostaje mirna, fokusirana i zdrava, "ovaj savet mi je dala majka kad sam krenula u svet"
11:03 Poznati Ove fotografije su promenile život Melaniji Tramp: Slučajno su je slikali sa 17 godina dok je na ulici čekala drugaricu
10:57 Poznati Konačno se zna šta Ivanka Tramp zaista misli o maćehi Melaniji: Kada čujete pravu istinu baš ćete se iznenaditi
10:24 Poznati Sve što niste znali o Melaniji: Odrasla u radničkoj porodici u Sloveniji, odbila Trampovo udvaranje, a udala se u venčanici od 200.000 evra
07:03 Lepota i Moda Elegancija dostojna prve dame: Melanija Tramp zablistala u Dioru na glasanju, haljina od koje zastaje dah
21:28 Poznati „Bila sam zgrožena": Melanija Tramp uzdrmala svet ispovestima u svojoj novoj knjizi, evo šta je rekla o napadu na njenog muža
17:02 Poznati Žizel Bundšen u petoj deceniji izgleda duplo mlađe: Evo kako manekenka održava zategnutu figuru, čak i u drugom stanju
16:45 Dom i saveti Narendajte sir kao pravi profesionalac: Ovaj trik će vam posao olakšati 100 puta, poželećete da ga ponovite češće
16:24 Lepota i Moda Zategnut stomak, isklesani mišići i bujne grudi: Poznata glumica objavila svoju fotku staru 20 godina, suvišno je reći da je brutalno izgledala
15:57 Poznati Ni duplo mlađe kolege ne mogu da mu stanu na crtu: Bred Pit se u 61. godini razgolitio i pokazao telo Apolona
15:26 Ispovesti "Našli su novi način varanja, devojke obratite pažnju na svoje momke!" Mnogi se ovoga ne bi ni setili, ovako se sad šalju tajne poruke
14:57 Lepota i Moda Njena majka je jedna od najpoznatijih žena na svetu: Njenim stopama je krenula i ćerka za koju kažu da neodoljivo liči na nju