09:25 Poznati Najuspešnija iranska rukometašica pobegla u Španiju: U suzama je prenela reči advokata: "Muž ima pravo da vas tuče jednom godišnje"
08:30 Poznati "Gospođo, MUŽ ima pravo da vas bije JEDNOM GODIŠNJE" Jeziva ispovest poznate rukometašice ledi krv u žilama, ali i podseća koliko je važno da svaka žena bude hrabra!
08:30 Dom i saveti Ovo je OBAVEZNA namirnica za svaku POSNU SLAVU: Otkrivamo vam TRI načina kako da napravite domaći MAJONEZ!
08:57 Ispovesti "PRETURALA MI JE PO STVARIMA DOK SAM SVIRALA": Još jedna JEZIVA ispovest o NASILJU iz muzičke škole u Beogradu
15:06 Porodica Godinama su je vređali i želeli joj SMRT: Jutjuberku KIKU je UBILO digitalno NASILJE, evo kako da ga zaustavimo i sprečimo TRAGEDIJE
19:32 Porodica Za vreme policijskog časa NASILJA je bilo MANJE: Brojke sve pokazuju, evo zašto je to tako!
11:56 Ispovesti "Moj sin je odbranio druga koga su tukli u školi i sada trpim LINČ roditelja": Sanjina priča naterala nas je da se zapitamo čemu to učimo svoju DECU
13:55 Poznati Supruga popularnog pevača konačno progovorila o MALTRETIRANJU i vređanju: Odavno se priča da se pevač loše ophodi prema njoj
21:11 Porodica Drama na Zelenom Vencu: Nemilosrdno udarao ženu u GLAVU, a ona ZAPOMAGALA i tražila pomoć prolaznika
18:55 Lepota i Moda Mlada u VENČANICI trčala 500 kilometra, a nije bežala od MLADOŽENJE: Razlog za ovaj MARATON U BELOM će vas potpuno RAZNEŽITI
22:10 Horoskop Kada se ovi znaci spoje, nastaje magija: Horoskopski parovi koji su stvoreni jedno za drugo, ništa ih ne može razdvojiti!
21:42 Lepota i Moda Margo Robi blista posle porođaja: Pokazala zašto je ova haljina modni izbor broj 1
21:12 Ispovesti Moj muž je tajno promenio ime bebi: Rodila sam mu ćerku, a on joj dao ime po drugoj ženi, mislim da me vara!
20:42 Zdravlje Ove lekove nikada ne pijte sa kafom: Te kombinacije mogu ozbiljno da vam ugroze zdravlje
20:13 Porodica „Sada rado sređujem ormar“: Čovek pokazao trik za brzo kačenje odeće, žene oduševljene!
19:44 Horoskop Dnevni horoskop za petak 22. avgust: Jarca očekuje velika svađa, Biku stiže ponuda za posao, a jedan znak dobija novac