19:30 Porodica Žena pozvala POLICIJU i naručila PICU: "Znao sam da nešto nije u redu, odmah sam poslao PATROLU na adresu"
09:20 Poznati Glumica silovana pred MUŽEVIM očima: Popularna zvezda devedesetih OGOLILA dušu o stravičnom događaju
22:30 Porodica Kada pročitate PISMO devojčice Deda Mrazu, sigurno ćete zaplakati: Zbog DVE stavke je njena majka odlučila da ga podeli sa svetom
20:30 Ispovesti Devojka otkrila NASILNIKA koji je GODINU dana maltretirao: Slali su njoj i njenom momku UŽASNE poruke, a u pitanju je ČLAN porodice
21:00 Porodica On je u NJU pucao, A ONA želi sad da mu OPROSTI: Žena koja je jedva izvukla ŽIVU glavu tvrdi da je sama IZAZVALA napad i da je ona kriva za SVE
12:06 Dom i saveti Niste sigurni da li je vreme da RASKINETE? Ovih PET signala će vam razbiti svaku iluziju o vašem partneru
18:45 Poznati Kalina je PRVI put progovorila o NASILJU bivšeg partnera: A sada se oglasila i njegova PRVA ŽENA i potvrdila da je ISTO preživela
13:19 Ispovesti Tukao me je dok se nisam ONESVESTILA: Stravična ispovest PRETUČENE sestre naše poznate tiktokerke
15:40 Ispovesti Iskasapila DRUGARICU i ukrala joj BEBU: Mesecima se spremala za ZLOČIN, lagala sve da je i ona trudna!
13:20 Ispovesti Tukao ženu pred svima i niko nije smeo da ga ZAUSTAVI: Jeziv snimak prikazuje brutalno nasilje nad ženama
21:15 Ispovesti Nazvala je POLICIJU kako bi naručila PICU: Službenik je osetio da nešto NIJE u redu i ODMAH poslao patrolu
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale