08:11 Zdravlje Smršajte bez dijete: Nutricionista kaže da treba izbaciti ove 3 namirnice i salo će se istopiti
11:26 Poznati Najzgodnija žena na svetu otkrila kako se hrani: Ni gutljaj ovog napitka nije popila u životu, a šokiraće vas šta jede za doručak
08:11 Zdravlje Doktor dao recept za doručak: Sprema se za 2 minuta, lepo zasiti, a podstiče mršavljenje
08:02 Zdravlje Šta ćemo za doručak? Ako zamenite samo ovu namirnicu, smanjićete rizik od infarkta i dijabetesa
10:35 Zdravlje Spremite najzdraviji doručak na svetu: Topi salo, jača organizam, a možete ga poneti i na posao
08:02 Zdravlje Savet doktora: Ako želite da smršate, za doručak izbegavajte ove 4 namirnice, a jednu svi jedemo
08:45 Zdravlje Nutricionista savetuje: Ako želite da smršate, ne preskačite doručak, a između obroka ne sme da prođe ovoliko sati!
09:12 Zdravlje Nikako to nemojte da radite: Mnogi preskaču doručak, a lekari kažu da je to jako štetno za zdravlje
08:43 Zdravlje Doručkujte kao Nikola Tesla: Namirnice koje svi Srbi obožavaju, činile su ga vitalnim i u poznim godinama
08:11 Zdravlje Ovo je najbolji doručak: Snižava povišen holesterol, reguliše pritisak i daje energiju za ceo dan
08:10 Zdravlje Ovo vam stvara salo oko stomaka: Namirnice koje ne treba da jedete pre 10 ujutru ako želite vitku liniju
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac