08:30 Zdravlje Smanjuje rizik od dijabetesa: Započnite jutro sa ovim zdravim doručkom sa kojim nema greške
08:46 Zdravlje Doručak koji topi kilograme: Doktor tvrdi da se uz 1 namirnicu lako mršavi, a svi to vole da jedu!
14:43 Zdravlje Zbog ovoga Dženifer Lopez sa 55 godina izgleda kao avion! Njen doručak odlično zasiti, daje snagu i sprečava gojenje
08:35 Zdravlje Fitnes trener Natalija savetuje: „Jedna jutarnja navika sprečava gojenje i daje snagu“
08:02 Zdravlje Nikako ne možete da smršate? Doktor savetuje da se ujutru izbegavaju ove 3 namirnice, jednu Srbi uvek jedu!
08:11 Zdravlje Doktorka izdvojila najbolji doručak za seniore: Ne pravi salo na stomaku, a daje snagu!
10:57 Zdravlje Doručak koji ne hrani samo stomak, već i mozak! Ako dodate trunku ovoga, bolje ćete misliti!
17:48 Zdravlje Ovu žitaricu niko ne jede, a odlična je za zdravlje: Poboljšava varenje, reguliše pritisak, jača kosti, a košta 200 dinara!
11:30 Zdravlje Pogubno za probavu i zdravlje: Ovo su 2 namirnice koje nikad ne treba da jedete zajedno za doručak
11:07 Zdravlje Stavljate čia seme u ovsenu kašu i smuti? Evo šta ta namirnica radi vašem telu ako je jedete svaki dan
16:20 Zdravlje Ima 56 godina i telo devojčice: Džulija Roberts otkrila tajnu svoje vitke linije, razlog je obrok koji jede svaki dan
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac